En el disseny modern, les parets no haurien de ser monòtones. No obstant això, això no vol dir que necessitin pintar de diferents colors, per aplicar alguns dibuixos, les parets d'una imatge es poden decorar fàcilment amb diversos accessoris. És de moda i molt elegant.

Frescos i pintura d'art

De moda a finals dels anys 80 i els anys 90 de pintura artística i frescos es van tornar a popularitzar. Les parets amb imatges de ponts, cascades, grans ciutats i atraccions destacades són una excel·lent decoració de la casa, que amplien visualment els interiors de les habitacions, fan que el seu disseny sigui únic. L'únic menys d'aquesta solució és la dificultat trobar un bon artista i l'elevat cost de la seva obra.

Cartells i fons de pantalla fotogràfic

Per aquests motius, la majoria de la gent prefereix pintures murals modernes de paret i grans pòsters a la paret. No semblen tan luxosos, però molt més barats i també revien molt bé l'espai, tenint tots els mateixos avantatges que els murals de fet a mà.

Les botigues actuals presenten una àmplia selecció de fons de pantalla de fotos, i si no trobeu el que necessiteu, depenent de l'habitació (infantil, sala d'estar, dormitori, etc.) Podeu recollir fàcilment un estil i temes adequats a Internet i imprimiu-lo en un estudi especialitzat.

Adhesius a la paret

No menys popular en el disseny interior modern utilitza una varietat d'adhesius de paret. Els adhesius de vinil originals estan disponibles en forma d'inscripcions, dibuixos animats, animals o plantes, així com línies geomètriques i patrons de flors. Es poden enganxar no només a les parets, sinó també a les façanes dels armaris i altres mobles.

Fotos i pintures

Podeu decorar les parets de la casa i de la manera tradicional: penjar-les. Depenent de l'estil de l'interior, podeu triar una imatge dinàmica i multicolor o col·locar gràfics en blanc i negre. També parlem de l'elecció del marc: en l'estil clàssic i vintage, l'or serà perfectament com, en el minimalisme modern - simple negre o blanc.

Rellotge de paret

Una altra solució clàssica de decoració de paret serà rellotge de paret. Poden ser qualsevol estil, però no ha de ser massa gran o petit, en cas contrari, les proporcions de la sala seran pertorbades. També és important triar la ubicació correcta per als rellotges de paret: els ha de veure bé, però en absolut no és necessari penjar l'accessori al centre de la sala, al contrari, serà molt original col·locar-los asimètricament , per exemple, a l'esquerra del llindar de la finestra o a prop del llum del llit.

Penjolls penjants

En molts etno-interior, les decoracions populars de paret són una varietat de penjolls suspesos. Poden ser discos de fusta o metall amb jeroglífics, imatges d'animals de tòtem, plantes i molt més. Cal utilitzar-los a l'interior amb la ment, per no molestar l'harmonia general, en cas contrari és una decoració molt interessant i elegant. страстные проститутки
Comparteix
M'agrada
ee73d1de24b5989b61ef881249adc6f8