Els serveis narcològics són la principal direcció de la nostra clínica multidisciplinària. Els especialistes del nostre centre ofereixen serveis addictes que necessiten ajuda i suport de tercers. L'ajuda addicta no es limita només a la consulta o consells dels narcòlegs. Els serveis narcològics són un concepte ampli i volumètric.

Els serveis del metge inclouen no només directament el tractament i l'eliminació dels pacients de l'addicció a les drogues. Els narcòlegs d'avui són experts multidisciplinaris que són bons psicòlegs i psiquiatres fins a cert punt.

Serveis narcològics. Què fem i quina eficiència és?

Si vostè o el seu estret, familiar, un amic o alguns dels coneguts van decidir començar a lluitar contra l'addicció a les drogues, això es pot fer mitjançant l'ajut de metges professionals i altres especialistes:

Psiquiatres;
Psicòlegs;
Narcòlegs;
Fisioterapeutes;
Treballadors socials.

Molts llegint aquest article poden pensar i on són treballadors socials i psicòlegs? El fet és que l'addicció a les drogues és un problema mèdic i social, per tant, s'han d'utilitzar mètodes mèdics i socials en la lluita contra ella. Qualsevol addicció, ja sigui una addicció a les drogues o l'alcoholisme, comença per diverses raons, la base per a la qual és la inestabilitat psicològica d'una persona a la percepció de problemes o preocupacions.

Treballem no només amb les conseqüències de l'alcohol i les drogues. Estem començant a lluitar contra la drogodependència del que descobrim el que va provocar que una persona comenci a utilitzar substàncies prohibides. Són aquests motius fonamentals per construir un esquema de treball. Començant per tractar un addicte a les drogues, en primer lloc, intentem contractar el seu consentiment personal per dur a terme medicaments i rehabilitació socio-psicològica.

En el 90% dels casos, el treball amb motivació dóna resultats positius i els pacients procedeixen correctament. Després de passar el drogo, es va aprovar el curs de desintoxicació, necessita rehabilitació social i psicològica, recuperació física. És bastant difícil explicar als pacients que després de la recuperació del cos, és necessari que Redefereper i l'ànima, que durant el temps de l'acceptació de drogues patís ni menys que el cos.

Molts pacients que fan servir drogues van perdre els seus familiars i els seus éssers estimats, barats amb amics, divergits amb marits i esposes. Cal aprendre a restablir les relacions, fer famílies, fer una feina i viure correctament. Fer-ho amb nosaltres, es farà més fort que l'esperit i el cos. Kokorich Mikhail momentus
Comparteix
M'agrada
ec1ce63076bca172bfac6a44bd76990c