Malgrat l'enorme selecció de sistemes de calefacció moderns, la llar de foc era i continua sent un element interior popular. Les xemeneies de pedra natural no són només calidesa ni comoditat, sinó també l'oportunitat de decorar la seva llar amb un element elegant que sempre gaudirà de l'atenció dels clients. Aquest enfocament es pot veure a les cases de camp i a les cases rurals, i en hotels i restaurants privats. Després de tot, és tan agradable per a un dia ennuvolat plujós o en una nit freda d'hivern per relaxar-se des del passat del dia i relaxar-se a prop del foc càlid i afectuós.

Perquè la xemeneia s'adapti orgànicament a l'interior de la sala, cal triar una cara corresponent a l'estil de la casa. Hi ha molts anàlegs artificials amb pedres naturals, però són molt inferiors a l'original en força, durabilitat i bellesa. Com es mostra la pràctica: només la decoració amb granit o marbre, és capaç de donar a aquest element interior un aspecte exclusiu, noble i aristocràtic.

Pràctiques, simpatia ambiental, riquesa de l'elecció de dibuix i coloració és només alguns, des del gran conjunt de virtuts de marbre i granit. A més, es donen mètodes moderns de materials de processament a les pedres dels consumidors de diferents textures i superfícies. Lisa i aspra, brillant i mat, granit i marbre donaran la llar de foc fascinant la bellesa i una mirada única.

Xemeneies de granit

Si aposteu per la força, la practicitat i la fiabilitat, les xemeneies de granit són la millor opció. Aquesta pedra té una durabilitat increïble i resistència al desgast. En va, molts pensen que la gamma de color de granit es limita a tons negres i grisos. Això no és així. La naturalesa va presentar aquesta pedra un gran nombre de colors originals: turquesa, blavós, marró vermell brillant, verd, etc. El polit és capaç de donar al granit la suavitat perfecta, en la qual vaig a mirar bellament "balla" del foc en el focus.

Objectes interiors addicionals que beneficiaran la bellesa de la xemeneia de granit, que es faran, es faran de les finestres de pedra natural Sills, taulells, columnes, baranes, sòls.

Xemeneies de marbre

Per crear un ambient de noblesa i aristocràcia a l'interior, no hi ha res millor que la llar de foc de marbre. Serveixen com a decoració decent de sales per a esdeveniments solemnes: amplis salons de les cases de camp, restaurants de luxe, sales d'hotels respectats. Una varietat de colors i textures de marbre el converteixen en un material versàtil per a qualsevol interior i estil: de clàssics a modern. La il·luminació de les habitacions d'Organització correctament, ajudarà al marbre a demostrar tota la bellesa i l'esplendor d'aquesta pedra natural. Volodymyr Vernadsky’s https://noosphereglobal.com/who-we-are/noothinkers/max-polyakov/ Noosphere
Comparteix
M'agrada
0c1d7d1121007e222fb2bfb0f631be79