Somies amb aquest maquillatge de moda, però no sap com fer-ho? Això, tot i l'aparença, és molt simple. Amb només uns pocs passos, pot crear la imatge desitjada de la portada d'una revista. Per a això, no cal cosmètics cars, només cal que vostè ja té. Aquest secret és no com els cosmètics, sinó en diverses pinzellades simples.

Com preparar les parpelles per maquillatge?

Abans de començar, seria bo per a preparar les parpelles. Per això, utilitzeu el consilet o, millor encara, la base per les parpelles. Per tant, el seu maquillatge durarà per molt temps.

Com augmentar òpticament els ulls?

Aquest és un element molt important per a aquest tipus de maquillatge, com es va a utilitzar ombres fosques, pel que els seus ulls han de semblar gran. Maquillatge, incloent els colors foscos, en general fa que els ulls menys, el que no es veu molt bé.

Per evitar això, utilitzeu les ombres de color de la llum, per exemple, de color beix. Poden tenir lluentons o esquitxades de perles per donar brillantor i frescor al seu maquillatge. Aplicar les ombres prop de la cantonada de l'ull i desplaçar-los al costat intern de l'ull i en la parpella inferior. És important que la llum només pot ser a prop de l'angle, i no es va estendre al centre de l'ull. Des d'aquí, prendre l'ombra d'un to clar, però aquesta vegada ha de ser mat. Aplicar-los en la parpella superior fixa just per sota de les celles i créixer.

Com augmentar visualment les pestanyes?

Ara prengui un delineador d'ulls o llapis fosc per als ulls i passar la línia de les pestanyes per fer-exuberant. Dibuixar la mateixa línia prima en la parpella inferior. Recordeu que les línies han de ser primes, si són massa gruixudes, que necessiten per créixer.

Si no se sent segur a la realització d'aquesta acció, es pot aconseguir el mateix efecte usant ombres fosques de les parpelles o un llapis tou. Ombres aplicar una capa fina al llarg de la línia de les pestanyes, i després frotis; Fer un llapis diversos punts a les parpelles i tacar amb un Waller cotó. No cal ser precís en això, l'ombra juga el paper més important de totes maneres.

El ombres per ulls fumats triar?

Triar el color adequat de les ombres corresponents a la seva bellesa. Trieu amb la ment, ja que serà un punt culminant. Negre, gris fosc, morat, blau fosc i marró fosc - els millors colors per ulls fumats.

Aplicar l'ombra que triï a tota la zona de la parpella superior amb un raspall dur. Recorda que no cal amagar l'ombra aplicada anteriorment a la cantonada. Aplicar les ombres que cobreixen el color de distribució. Això li donarà un resultat molt millor que si se les va fregar. Per formar un contorn d'ulls, lleugerament allargar l'arc ull. A continuació, aplicar les mateixes ombres a la parpella inferior, veient que no difuminar l'ombra de la llum a la cantonada.

Simplement, oi? Ara pot gaudir de maquillatge bonic, a l'igual que amb la coberta. Si no està satisfet amb el resultat final de la primera vegada, no es preocupi. Pràctica condueix a l'excel·lència! source: https://abbaziasantostefano.it/ casino sicuri che pagano
Comparteix
M'agrada
aed5a5fe02bfdf003f97d4be16a56b33