La castellarenca Marina Barbero va ser la guanyadora al concurs gastronòmic
La castellarenca Marina Barbero va rebre, dilluns passat, el premi que el programa de cuina Quins fogons va entregar-li com a recompensa a la participació que va fer al concurs que les cuineres de Quins fogons van convocar en motiu de les festes nadalenques.
En aquest concurs, es reptava els seguidors i seguidores d’aquest programa gastronòmic a elaborar un tortell de Reis seguint les indicacions dels dos vídeos publicats al Facebook de Quins fogons. En total, a la convocatòria que es va obrir a finals del 2018 es van fer 120 participacions en forma de “m’agrada” a la publicació i es van rebre 45 fotografies de tortells elaborats per diverses famílies, a partir de les receptes de Quins fogons. “Estem molt agraïdes i sorpreses perquè, a partir de la nostra recepta, hi va haver gent que es va arriscar a fer-ne versions pròpies, i això és fantàstic!”. Quins fogons havia proposat un parell de receptes per poder optar al concurs: un tortell de brioix, nata i fruites, i un altre, de pasta de full, nata i fruites. Entre tots els participants, es va fer un sorteig. La guanyadora va rebre un davantal exclusiu de Quins fogons i utensilis de cuina. “A Quins fogons ens plantegem organitzar altres concursos similars perquè ha tingut molt èxit”.