03/05/2019 Opinió
Un projecte col·lectiu per capgirar el poble
CUP Castellar

Des de la CUP Castellar ens agradaria fer uns aclariments sobre quin és el projecte polític que volem per al poble. 
L’entrevista publicada el 12 d’abril passat a l’Actual va ajudar-nos a posar èmfasi en alguns dels aspectes principals, però n’hi ha d’altres que, també importants, no van poder sortir. Alguns dels trets més importants són, en primer lloc, remarcar que, a la nostra llista, tothom té el mateix valor. 
La persona que encapçala la llista no és millor que l’última, ni en sap més, ni té més poder de decisió, ni és més important...
A la CUP Castellar, les decisions les prenem en assemblea i, per tant, les persones que surtin escollides seran les representants reals que portaran al consistori el treball realitzat des de l’assemblea.Així doncs, a la CUP Castellar no hi tenen cabuda els objectius ni els projectes personals.
Pel que fa al nostre programa polític, cal aclarir que a la CUP Castellar apostem per la transversalitat dels projectes. Per tal d’evitar els personalismes i les actuacions individualistes, cada regidoria aportarà a la resta d’àrees de l’Ajuntament i a cada projecte el seu punt de vista. D’aquesta manera, aconseguirem dur a terme polítiques coherents  i transversals en tots els àmbits d’actuació.
A l’entrevista, les nostres companyes també van explicar que la CUP Castellar ha vingut a despertar el poble, a capgirar-lo, il·lusionar-lo i a crear un projecte compartit i realitzat entre totes i tots. En els darrers temps hi ha menys activitats i els projectes que tiren endavant són per decisió i implicació de molt poca gent. En aquest sentit, volem que totes les persones participin en el creixement sociocultural de la vila. 
De la mateixa manera, volem que l’Ajuntament sigui molt més transparent i que el poble es construeixi des de la política útil, no la de façana. 
A la CUP Castellar volem actuar directament sobre els aspectes més rellevants, sovint abandonats per l’administració socialista, i això només serà possible amb la participació real i directa de les castellarenques i castellarencs.

Comparteix
M'agrada
Comentaris