06/07/2018 Opinió
Un exemple de vitalitat
Anna Mármol

La primera edició del Tast d’Estiu, que es va celebrar el passat divendres i dissabte a la Plaça de Catalunya, va ser un èxit rotund, tant de participació amb més de 3.000 persones, com d’organització. La bona acollida que ha tingut la proposta ens anima a donar-li continuïtat els propers anys.
Bona part del mèrit d’aquest èxit és de la bona predisposició dels restauradors, els comerços i les entitats que s’han vinculat. 
Voldria molt especialment fer esment de Comerç Castellar i dels establiments de la nostra vila que han participat: Prat Torras, La Bona Teca, Casé Carnissers-Xarcuters, Mito Sushi Restaurant, Pizzeria La Volta, La Séptima La Vencida, Sekkei Sushi, Restaurant Stewart, Pastisseria Andreví i La Balena. 
Un dels objectius de qualsevol govern municipal és donar vitalitat al municipi, fomentar las participació i col·laborar amb les entitats i els comerços per oferir conjuntament una oferta d’activitats que arribin a un ampli ventall de ciutadans. Per assolir aquest objectius és imprescindible la bona disposició de tothom i, en aquest sentit, a Castellar del Vallès hem d’estar satisfets de la resposta que tenim de la societat civil sempre que demanem la seva participació.
L’agenda per aquest mes de juliol està farcida de molts actes de tota mena i per a totes les edats: música, cinema, gastronomia, activitats de lleure i esportives... 
Us animo a participar perquè d’aquesta manera no solament gaudireu i us divertireu, també contribuireu a fer poble.

Comparteix
M'agrada
Comentaris