13/04/2018 Opinió
Tots som CDR
Decidim Castellar

Fins al moment, la Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra han detingut un total de 7 persones, han efectuat dos registres i han citat a declarar a diverses persones relacionades amb els Comitès de Defensa de la República d’arreu del país.
En primer lloc, des de Decidim Castellar volem mostrar tota la nostra solidaritat amb els CDR i amb la seva acció política reivindicativa, en forma de desobediència i resistència civil activa i no violenta, que assenyala el conflicte democràtic i la vulneració sistemàtica de drets civils i drets polítics a Catalunya. 
En segon lloc, denunciem la persecució política per part de l’estat espanyol a tot el moviment independentista i la campanya de criminalització dels CDR per part de mitjans de comunicació, partits polítics, cossos policials i poder judicial. Aquesta campanya pretén construir un relat de “falsa violència” que mai ha existit per tal de poder legitimar la repressió cap a l’autoorganització popular i cap al conjunt del moviment republicà. 
En tercer lloc, denunciem la repressió i la violència institucional i ens posicionem a favor de la llibertat d’expressió i a favor de la voluntat popular d’exercir el dret a l’autodeterminació i de construir un país millor, des de baix i per a totes. 
És amb l’organització popular i la desobediència que hem avançat i podrem seguir avançant a l’hora de materialitzar el dret a l’autodeterminació.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris