30/11/2018 Opinió
Quants anys fa que reclamem la connexió amb la C-58?
Decidim Castellar

L'any 2006, a la publicació Casa de la Vila, num. 162, el PSC de Castellar del Vallès ja deia que calia la connexió amb la C-58 abans de fer el polígon de Can Bages, però en el ple del mes de novembre del 2007 el govern del PSC juntament amb ERC i CiU van aprovar la construcció del polígon, sense la connexió.


El mes de febrer del 2008, el que era conseller de Territori, Joaquim Nadal, va dir que es faria el projecte de connexió amb la C-58 al marge del projecte del quart cinturó. També va prometre l’arribada del tren a curt termini.


Avui ,el govern municipal del PSC defensa ja l’accés de Castellar a la Ronda Nord i Ronda Vallès de Sabadell. Des de Decidim Castellar celebrem aquest canvi de visió pel que fa a infraestructures per part l’equip de govern: per fi s’han adonat que no cal el Quart Cinturó per connectar-nos a la C-58.

 

Tal com va dir el conseller Joaquim Nadal l’any 2008, a Castellar calen i continuen sent necessàries millores en les infraestructures de transport públic. I una d’elles seria fer arribar el tren a Castellar. Aquí el govern municipal de Castellar també hi pot aplicar el sentit comú, ja que el tren que defensa el nostre alcalde és inviable tècnicament i econòmica, cal un tren que pugui créixer més enllà de Castellar i no necessàriament tot soterrat. 


Equip de govern del PSC - Som Castellar, estan disposats a fer un front comú per reivindicar conjuntament una proposta viable? 


Molta gent de Castellar ho reclama i potser els empresaris també ens farien costat... ens hi posem?

Comparteix
M'agrada
Comentaris