30/11/2018 Opinió
Pilates sine die
Dones del curs de pilates de dimarts i dijous a El Mirador

El juny passat, la nostra professora de pilates, excel·lent professional amb qui totes estàvem encantades, ens va comunicar que no continuaria el curs vinent. Vam pair la pèrdua, però, fidels a El Mirador, vam fer la preinscripció pel curs 2018-2019 amb la confiança que tot aniria bé.

El curs havia de començar el 4 d’octubre i, pocs dies abans, ens van dir que l’inici s’ajornava fins al 6 de novembre ja que hi havia problemes de contractació amb el nou professor/a. A totes ens va semblar estrany que, entre juny i octubre, no s’hagués trobat la persona adequada, però ho vam entomar amb esportivitat. Estranyament, el 24 d’octubre ens van cobrar la quota d’un curs que ni tan sols havíem començat. Després d’algunes queixes, l’Ajuntament es va posar en contacte amb nosaltres, es van disculpar -ja que tot plegat havia estat un error- i ens van aconsellar retornar els rebuts i, de passada, ens van fer saber que el curs no es podia iniciar el 6 de novembre perquè no havien trobat ningú per impartir-lo. No cal dir que la perplexitat ens va deixar sense paraules i, quan vam aconseguir reaccionar, ens vam preguntar: com és que després de quatre mesos ha estat impossible trobar una persona per fer les classes de pilates? És possible que no hi hagi cap professional en tota la comarca? I, anant una mica més enllà; com és que una professional competent i rigurosa com la professora que teníem l’any passat només va durar un únic curs? No serem pas nosaltres qui donarem la resposta, però no cal ser gaire espavilat per pensar que, o bé hi ha hagut una peculiar epidèmia que ha aniquilat tots els professors i professores de pilates de la comarca, o bé les condicions de contractació són poc adequades. Sigui com sigui, les damnificades som nosaltres que, ara per ara, ens hem quedat amb un curs sine die.

Volem manifestar el nostre enuig per la falta de seriositat i rigor, i la nostra perplexitat davant d’una situació que un ajuntament competent no es pot permetre!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris