20/03/2020 Opinió
D’orgull i d’esperança
Ignasi Giménez

No puc estar més orgullós quan veig la reacció dels nostres veïns i veïnes, de la nostra bona gent, davant d’aquesta dura crisi del coronavirus.


Dels i de les nostres professionals de la salut, que doblen i tripliquen esforços perquè res ens pugui vèncer.


De la nostra policia local, propera, que garanteix el civisme en moments tan adversos.


Dels i de les professionals de l’atenció social, de les residències de gent gran, de les treballadores familiars des Servei d’Atenció Domiciliària municipal i de la resta de cuidadores i cuidadors de la llar que no han parat d’ajudar les persones que més ho necessiten.


De les entitats del tercer sector, que fan una feina titànica. De tots els voluntaris i voluntàries, organitzats, espontanis, de bon cor.


De tota la gent que ajuda des de casa: cuinant per als altres, mantenint l’esperança i l’humor, compartint música, activitats físiques, recomanacions de lectures, de pel·lícules, llançant reptes per seguir teixint comunitat.


De tota la plantilla municipal. Dels servidors i servidores públiques que, ara des de l’ombra, treballen per garantir i per restaurar al més aviat possible tots els serveis.


Orgullós de totes les persones que el que volen és veure que tots i totes estem bé. Gràcies a tots i totes vosaltres, cap persona quedarà desatesa.  Ningú ho permetrà. La salut és pública. Cuidem-nos.
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris