21/06/2019 Opinió
Les coses no es poden canviar des de fora
Dolors Ruiz

Aquesta és la frase que més he tingut presents aquest últim any. I segurament serà la que m’ajudi quan toqui  superar els entrebancs que aniran sortint els propers anys en el dia a dia com a regidora. 
És la resposta que surt amb naturalitat quan em pregunteu la raó de formar part d’una llista electoral. No vull ser només un vot cada 4 anys. Que també. Vull recollir la força dels vots que dissabte passat em van permetre prendre possessió del càrrec de regidora per a la nova legislatura. I amb aquesta força i amb el cor i conscient de la gran responsabilitat que suposa el càrrec, des de dins, des de l’oposició constructiva, treballar per millorar la qualitat de vida a Castellar. I també per aconseguir una Catalunya políticament lliure, socialment justa, econòmicament pròspera i territorialment equilibrada.
Desprès de les eleccions toca continuar treballant per les llibertats i per la democràcia amb una mirada analítica nova, llarga i àmplia. Lluitar per un Castellar creatiu i benestant  amb les persones com a centre, vetllar per aconseguir un Ajuntament que gestioni millor els recursos materials i  humans. Hi ha molt a fer per eliminar barreres i desigualtats, per aconseguir uns impostos progressius i una tarifació social. Per millorar la gestió de residus i les connexions amb la resta del país i amb el món.
Gràcies per la confiança que ens feu, no ens farà mandra lluitar per aconseguir programes socials justos que orientin, reforcin, apoderin i capacitin totes les persones de totes les edats i d’aquesta manera, reduir les desigualtats de drets i els privilegis que es venen repetint de fa molts anys.
Les coses no es poden canviar des de fora. Tant de bo aconseguim poder fer-ho des de la implicació activa i la crítica constructiva i sent el vehicle de les vostres necessitats. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris