23/11/2018 Opinió
Carta a l’amic Roldán
Jaume Homet Soler. Vicepresident de la UE Castellar. Soci nº 7

Avui alguns s’alegren de la teva renúncia, però els que de veritat ens estimem el club i coneixem de primera mà la teva implicació desinteressada estem tristos.
Fa aproximadament 10 anys que et vaig conèixer al camp de futbol. No podia ser en un altre lloc, ja que, com deia l’estimat Curti, aquella era la teva primera casa. És al camp del Castellar, on, a força de compartir moltes hores junts, molts problemes i algunes alegries, hem anat forjant la nostra amistat. L’amor pel futbol i sobretot pel nostre club ens ha unit.
Gràcies als esmorzars dels dissabtes he après molt dels teus coneixements i de la teva manera de fer: respecte per a tothom, humilitat, empatia, control, esforç i sobretot, treball incansable a favor de la UE Castellar.
Roldán, sé que seguiré tenint un amic, però estic trist per la UE Castellar, ja que perd un gran actiu. Intentarem seguir el camí que ens has marcat i esperaré amb ganes poder treballar junts properament però, mentrestant, seguirem amb els nostres esmorzars.

Comparteix
M'agrada
Comentaris