Alumnes de FEDAC Castellar amb material de la campanya solidària
13/04/2018 Opinió
Campanya solidària de Càritas i Fedac Castellar
FEDAC Castellar

Els alumnes de 3r d’ESO de l’escola FEDAC Castellar han organitzat una campanya solidària de recollida de productes de neteja i d’higiene personal, conjuntament amb Càritas Castellar i amb la Parròquia Sant Esteve. 
Són moltes les famílies del municipi que necessiten una ajuda per poder tirar endavant. Amb aquest projecte, s’ha volgut mostrar als alumnes la seva realitat més propera i com, gràcies a la cooperació, es pot ajudar a aquells que ho necessiten. 
Durant la campanya, s’ha comptat amb la col·laboració del mossèn de Castellar i dels voluntaris de Càritas. Els joves d’ESO es van organitzar per poder explicar a les famílies, i a la resta de companys/es de l’escola, la importància d’aquesta acció solidària realitzada. Cal dir que la recollida ha estat un èxit. 
Els alumnes volen donar les gràcies a tots els organitzadors i participants en el projecte. Cal destacar unes donacions especials que s’han fet, per mediació de dues famílies de l’escola, per part de les empreses Puig i Reckitt Benckiser Granollers, les quals han fet arribar molts productes d’higiene personal i 1200kg de productes de neteja, respectivament. Com diu la mare Teresa de Calcuta: “No podem fer grans coses, però si coses petites amb un gran amor”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris