24/12/2021 Opinió
Brindem per un 2022 ple d’encerts, salut i felicitat!

 

 

Esther Font

Ens trobem a les portes de Nadal, un any més, amb l’amenaça de la Covid-19 damunt la població, però això no ens ha de fer perdre les ganes de celebrar amb familiars i amics aquestes dates tan especials. La Covid ha vingut per quedar-se, i hem de tenir clar que no podem baixar la guàrdia, formant part activa de la solució del problema, amb les pautes de vacunació corresponents i seguint les normes d’higiene i precaucions necessàries per minimitzar al màxim els contagis.
Aquest 2021 ha estat un any intens, en què les difícils situacions ens han ensenyat, una vegada més, que el nostre poble és solidari, que hi ha un munt de persones implicades tant en l’àmbit laboral com personal, a través d’entitats, plataformes, grups de ciutadans i ciutadanes que han dedicat hores de les seves vides i s’han arriscat per poder tenir cura de persones malaltes, per poder fer arribar allò que necessitaven a persones desafavorides, que han netejat carrers, places, serveis públics, perquè puguin ser utilitzats amb seguretat per tothom.
Les persones hem hagut de canviar d’hàbits, a la feina, en la manera de relacionar-nos amb familiars i amics. Moltes han passat per situacions laborals complexes i precàries, i, ara, ens trobem que, quan pensàvem que tot això ho deixàvem enrere, sembla que tenim una nova onada pandèmica.
Per això diem que, sobretot, no perdem la il·lusió, l’esperança i les ganes de viure; de tot això han sortit coses positives, la gent s’ha organitzat, en els temes importants, fins i tot els polítics s’han posat d’acord. Aprenem doncs de tot plegat i no esperem circumstàncies adverses per ser capaços d’aconseguir treballar junts per totes aquelles coses que són d’interès comú.
Sense més, des de l’equip de Junts per Castellar us volem desitjar unes bones festes, que gaudiu de la companyia de les persones estimades, que aprofiteu tots aquells actes i festivitats del nostre poble, des de la fantàstica exposició del Grup Pessebrista, al Palau Reial, on es rebran els Reis de l’Orient, passant pel Pessebre Vivent de Sant Feliu i altres, sense deixar de prendre precaucions. I que el 2022 ens porti el millor a cada un de nosaltres. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris