15/01/2021 Opinió
Agraïments del Grup Il·lusió
Grup Il·lusió

Aquest any ha estat un any diferent en tots els aspectes de la vida. Al Grup Il·lusió hem estat treballant en diversos escenaris per tal que fos possible que els Ambaixadors dels Reis i els Reis poguessin venir a la nostra vila perquè els nens donessin  les cartes i veiessin els Reis.


A darrera hora, i vista l’evolució de la Covid-19 i les indicacions del Procicat, vam haver d’ajustar-nos a la realitat, i es va pensar juntament amb l’Ajuntament que el més encertat era que el nostre Palau Tolrà es convertís en un Palau Reial, de manera que amb cita prèvia durant 2 dies els Ambaixadors recollissin les cartes i durant 2 dies els Reis habitessin el nostre Palau per saludar els nens i els adults.


Des del dia  2 de gener fins els dia 5 de gener unes 5.000  persones (nens i adults) han pogut gaudir dels Ambaixadors i dels Reis, i han format part d’uns dies màgics i espectaculars. Fins i tot es va poder adorar el nen Jesús i l’alcalde donar les claus als Reis perquè a la nit poguessin repartir els regals i joguines als nens de la nostra vila.


Tot això no hauria estat possible sense totes les entitats i persones que han participat de manera activa en aquest nou projecte, que en pocs dies s’han adaptat a aquest gran canvi, que ha sortit amb tant èxit i els nens i adults de Castellar hagin pogut gaudir d’aquests moments màgics.


Els anomenem a tots per ordre alfabètic i els fem un agraïment personalitzat:


Ajuntament de Castellar del Vallès 
Colònies i Esplai Xiribec
Comerç Castellar
59 voluntaris 

Comparteix
M'agrada
Comentaris