14/06/2019 Opinió
Agraïments a la Biblioteca Antoni Tort
Salvador Juanpere i Aguiló

Fa temps que amb la directora de la Biblioteca Antoni Tort, Carme Muñoz, estàvem mirant la manera de col·laborar mútuament amb els escacs com a tema de fons. 
I va ser per aquestes festes de Nadal, que el Museu Nacional dels Escacs volia fer una exposició de les dues campanyes per captar comerços i empreses per ampliar els jocs del Museu. Un bon dia li vaig explicar a Carme que volia fer una exposició i ella sense pensar-ho gens ens va proposar poder fer-la a la Biblioteca. Per al Museu ha estat un èxit total, i per als afeccionats als escacs ha servit per veure els quasi cent jocs dels que formaran part el gran mural que es podrà veure a l’entrada del Museu. I la Biblioteca va poder oferir a tota la població veure els jocs del Museu Nacional dels escacs.
Ara, una vegada finalitzada l’exposició, podem dir que molta, molta gent i molt jovent ha vist els jocs que per a alguns, si volien veure un determinat joc, haurien d’anar al Museu que el tingui a les seves vitrines. I per que no dir-ho, la majoria de jocs exposats son únics, ningú els podrà tenir, ja que son d’exclusiva del nostre Museu.
Per acabar, vull agrair sincerament a l’equip de la Biblioteca Antoni Tort, encapçalat per la seva directora, Carme Muñoz, juntament amb Teia Sabater, Mònica Mimó i David Santos, per l’ajut i les facilitats per poder-me moure i segurament molestar els dies abans de la inauguració a tots els que anaven a la Biblioteca. I també per molestar el David per cada vegada que havia d’afegir-ne cap a una de les quatre vitrines.
I també agrair a les empreses i comerços de la vila perquè com tantes vegades es diu, que si no hagués estat per ells, no hagués estat possible veure tots aquests jocs. Moltes gràcies. 
Res més, moltes gràcies a tots els que han visitat l’exposició, gràcies pels comentaris que alguns m’ha dit,¡ i m’han fet arribar. Espero que en un futur proper, potser ens tornarem a veure per culpa dels escacs.

Comparteix
M'agrada
Comentaris