14/06/2019 Opinió
Agraïment immens als regidors i regidores que s’acomiaden
Ignasi Giménez

Dissabte, els jardins de Palau Tolrà acolliran la presa de possessió del nou consistori i l’elecció del nou alcalde. Així, al llarg dels propers dies donarem a conèixer el nou cartipàs municipal 2019/2023, amb la composició de l’equip de persones que governaran al meu costat els propers quatre anys. 
És un equip divers i representatiu de tots el sectors del nostre poble, preparat per decidir i actuar. Però, sobretot, és un equip que posarà els interessos de Castellar per davant dels seus propis interessos. De la mateixa manera que ha passat al mandat que ara cloem.
Per tant, abans d’iniciar el nou cicle, vull donar les gràcies a vuit persones que comencen una nova etapa. Que seguiran treballant per Castellar al nostre costat, però des d’una altra línia. Són l’Àngela, la Marta, el Ramon, la Maria Antònia, la Glòria, la Pepa, l’Aleix i l’Oscar.
A tots vuit vull agrair públicament la seva dedicació, la paciència, el diàleg, el consens i, fins i tot, la discrepància.
Hem arribat fins aquí gràcies a tots ells i elles. A les hores que han dedicat a pensar en Castellar.
No us penseu que us deixarem tranquils, sou massa valuosos i ens cal el vostre talent. 
Us necessitem per continuar pensant el poble i volem aprofitar la vostra experiència dels darrers anys per seguir construint el futur de Castellar.
Sou un exemple per als nous regidors que s’incorporen al nostre projecte. Un exemple d’honestedat, de fermesa, de capacitat de diàleg i de generar consens.
Dissabte comença un nou mandat municipal i l’exemple de tots vosaltres ens ha de servir per governar amb responsabilitat, amb la mà estesa a tots els castellarencs i castellarenques.
El vostre exemple ens ha de servir per treballar amb la màxima il·lusió perquè l’ajuntament sigui la casa de tots i totes.
Gràcies immenses de tot cor.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris