31/05/2019 Opinió
6.053 gràcies per la vostra confiança
Ignasi Giménez

Els castellarencs i castellarenques han tornat a dipositar majoritàriament la seva confiança amb el nostre projecte a aquestes darreres eleccions municipal.  Ser escollits per continuar governant la nostra vila durant els propers quatre anys suposa una gran satisfacció, però sobretot, la més gran de les responsabilitats.
Quan vaig escollir a les persones que volia que em fessin costat durant aquesta travessa, vaig posar una sola condició: que posessin els interessos del poble per davant dels seus propis. 
Tenim un equip preparat per decidir i actuar, un equip de persones honestes, realistes, transparents i eficients. Un equip que representa a tots els sectors i sensibilitats de Castellar. 
Gràcies a totes les persones que ens heu donat el vostre supost, que heu apostat per Castellar i per fer poble. 
No us decebrem. Governarem per tots els nostres veïns i veïnes. Treballarem per seguir guanyant-nos la vostra estima i respecte. Per aconseguir que tothom se senti orgullós de ser de Castellar. També vull donar les gràcies a tots els regidors i regidores que durant els darrers anys m’han fet costat. 
Gràcies per la dedicació, la paciència, les hores que heu dedicat, el diàleg, el consens i, per què no destacar-ho, les discrepàncies que ens han ajudat a esforçar-nos per poder créixer i aprendre. Ens deixeu un llegat impagable.
També m’agradaria fer extensiva aquesta felicitació a totes les persones escollides per representar a Castellar en el Ple municipal. 
Des d’aquest mateix moment us ofereixo col·laboració i mà estesa. 
Resto, junt amb el meu equip, a la vostra disposició per treballar conjuntament per millorar la nostra vila.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris