Calm03_1440x961
L'entrenador Xavi Calm, aquesta temporada dirigint l'Atlètic Balears
14/01/2022 Esports
Xavi Calm: "Hem de gaudir però competint"

Entrevista al castellarenc Xavi Calm, que entrena l'Atlètic Balears, que s'enfronta  aquest diumenge al València en els vuitens de final de la Copa del Rei, un fet insòlit

Quan falten poc més de 48 hores perquè el castellarenc Xavi Calm disputi el seu partit més important com a entrenador de futbol, L’ACTUAL ha pogut parlar amb ell uns minuts tot i el tràfec del moment. El seu equip, l’Atlètic Balears, que està lluitant a 2a B per ascendir a 2a –actual Lliga Smartbank- s’enfronta diumenge a les 12 hores al València CF en els vuitens de final de la Copa del Rei. L’equip del Xavi ja ha eliminat dos primeres en el seu camí de Copa: Getafe i Celta.

 

L’objectiu de l’Atlètic Balears aquesta temporada és lluitar per l’ascens a 2a però, el vostre camí a Copa s’ha presentat també com una gran oportunitat de competir amb equips de primera i eliminar, de moment, Getafe i Celta. Com ho esteu vivint al club?

 

L’objectiu del club és el més ambiciós que es pot tenir, aquest any  s’ha fet un esforç molt gran per poder competir en una categoria molt exigent amb grans equips que persegueixen el mateix objectiu, que és pujar al futbol professional. I la veritat és que la Copa ens ha aportat uns moments especials, moments màgics que no es viuen cada any i el fet d’eliminar equips de primera divisió ens fa sentir molt orgullosos del treball que estem fent i de tota l’afició que ens està ajudant. S’està vivint d’una manera molt especial, amb una il·lusió molt gran i amb una unió molt gran entre plantilla i afició que serà inoblidable.

 

Diumenge jugareu a vuitens de final de Copa ni més ni menys que contra el València, un dels grans clubs del futbol espanyol. És el partit més important que has tingut com a entrenador?

 

És el moment més important com a entrenador, sense dubte. El València és un equip històric, un equip dels potents de primera divisió, acostumat a jugar competició europea. Vuit vegades campió de la Copa del Rei i és molt especial poder gaudir d’aquest partit tant com entrenador o com jugador o afició. Moments únics que quan arriben s’han de gaudir perquè en el món del futbol no són tan habituals perquè sempre tens el següent partit. S’ha de gaudir però competint. Si no penséssim que podem passar l’eliminatòria...

 

Ja per acabar, a nivell personal, com valores la feina que estàs duent a terme a l’Atlètic Balears.

A nivell personal, formar part d’aquest projecte tan ambició és un privilegi perquè em sento molt còmode en el club. Es treballa el dia a dia molt bé, tothom rema en la mateixa direcció i esperem que tot i que serà una temporada difícil i dura acabi bé i puguem celebrar moments com els que hem viscut en Copa també en lliga.

Comparteix
M'agrada
Comentaris