Tots els esportistes després de la festa dels mèrits esportius.
Tots els esportistes després de la festa dels mèrits esportius - Quim Pascual
10/07/2018 Esports
Uns 150 esportistes rebran dijous el reconeixement pels seus èxits esportius al pavelló de Puigverd

L'acte inclourà una exhibició de bàsquet amb la participació del jugador del CB Castellar Marquie Smith

Uns 150 esportistes castellarencs o de clubs i entitats del municipi rebran dijous, 12 de juliol, un reconeixement per haver assolit fites esportives o haver destacat en la promoció de valors durant la temporada 2017-2018. L’acte, organitzat per l’Ajuntament, se celebra enguany per sisè any consecutiu i començarà a les 20 hores al pavelló de Puigverd.

Els esportistes reconeguts, de diferents disciplines i categories i la majoria dels quals pertanyen a una dotzena de clubs i entitats esportives de Castellar, rebran un diploma en el transcurs d’aquesta proposta d’accés obert a tota la ciutadania.

A més, enguany també s’inclourà, per tercera vegada, la modalitat de distinció de valors en l’esport, que té per objectiu destacar accions o actuacions remarcables d’esportistes i entitats en l’àmbit del foment de les actituds i comportaments relacionats amb els valors que l’esport aporta a la bona convivència en societat.

L’acte, que estarà presidit per l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, inclourà una exhibició de bàsquet amb la participació del jugador del CB Castellar Marquie Smith.

Comparteix
M'agrada
Comentaris