La monja Lucía Caram
La monja Lucía Caram
20/03/2019 Esports
Sor Lucía Caram obrirà el Cercle de Xerrades de la Penya Solera 1952

Presentarà la fundació “Els Invulnerables, una mirada atenta a la realitat”

Albert San Andrés

La mediàtica religiosa Sor Lucía Caram iniciarà el Cercle de Xerrades dels mesos de Març i Abril de la Penya Solera Barcelonista 1952 de Castellar.


La religiosa argentina, natural de Tucumán i resident des de fa tres dècades a Manresa, presentarà la fundació “Els Invulnerables, una mirada atenta a la realitat” aquest dijous 21 de març a l’auditori Municipal Miquel Pont (19:00 h, entrada gratuïta),


Caram, reconeguda blaugrana va reconèixer fa pocs dies que “el Barça és l’amor de la meva vida” en la recollida del premi “Culé especial” de l’any, on va explicar que té dos deus, un d’ells Leo Messi, tot i que “amb l’altre parlo més, però el del club el gaudeixo més”. La monja dominica ha demostrat la seva filiació esportiva en nombroses vegades i en l’última entrevista al diari Sport va afirmar que “si Messi et promet la Champions és paraula de Déu. La Champions serà nostre”.


El cicle de conferències continuarà amb una segona xerrada el pròxim mes amb els conferenciants Frederic Porta, Salvador Torres i Xavier Gamper que parlaran sobre el Barça i Catalunya, novament a l’auditori municipal Miquel Pont (19:00 h), el pròxim 4 d’abril.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris