13   atletisme_1440x961
La Sant Silvestre sempre s’ha destacat per ser una cursa més distesa que les de la resta de la temporada, on es poden veure els atletes engalanats per a l’ocasió. Quim Pascual
03/01/2022 Esports
Rodríguez i Casamada, protagonistes del cap d’any

70 atletes i 160 kg de menjar solidari per acomiadar l’any en la cursa organitzada pel CA Castellar

Albert San Andrés

Dos anys després de l’última edició, la Sant Silvestre de Castellar va recuperar el seu caràcter festiu amb una nova edició que va aconseguir ajuntar un total de 70 atletes i 160 kg de menjar solidari.


L’onzena edició de la cursa va tenir un circuit de 5 km per l’assequible traçat que van conformar part del circuit de cros i la pista d’atletisme, on a les 18:00 h es va donar el tret de sortida per acabar l’any amb esport. La prèvia de la vetllada va estar amenitzada per la Coral inclusiva Pas a Pas, que en la línia del que està treballant el CA Castellar en els últims temps, va tornar a donar l’oportunitat una vegada més a una secció inclusiva per a formar part de la festa.


Els 160 kg de menjar recollits -s’havien d’aportar dos quilos com a part de la inscripció- van ser una altra anècdota, en una cursa on es van imposar els atletes locals Montse Rodríguez en categoria femenina i Jan Casamada en masculina.
Les també atletes del CAC, Ivet Ortuño i Marta Alba, van acompanyar al podi a la guanyadora, mentre que en la part masculina van ser Marc Otero (JA Sabadell) i el calderí David Pozo.


En la prova es van poder veure alguns dels atletes locals habituals durant la temporada, que van aportar un toc de qualitat com van ser Marc Garriga, Marc Gallego, Mohamed el Haddad, Oriol Rico, Óscar Bertrán o Xavi Gual, a més de personalitats polítiques com els regidors Joan Creus, Nakor Bueno o l’alcalde Ignasi Giménez.


XAVI PLANAS SEGON A SABADELL
En la ciutat veïna de Sabadell, només una hora abans de la cursa de Castellar, es va disputar la Cap d’any Race! i també va estar protagonitzada per un atleta castellarenc, ja que Xavi Planas va destacar amb una marca de 0:15,18 en els 5k, suficient per aconseguir el segon lloc pel darrere de Llorenç Esteve (0:15,05). David Lombrana (0:15,59) va completar el podi. Mohamed el Haddad va acabar 13è (00:17,05), Òscar Bertrán 19è (00:17,35) i Javi López 39è (00:18,33).

Comparteix
M'agrada
Comentaris