Max Smith en una jugada al Blume. Albert San Andrés
27/01/2019 Esports
Novena jornada consecutiva puntuant

El FS Castellar empata a tres amb el Castellbisbal i segueix sumant en lliga

L’equip taronja segueix una jornada més puntuant en lliga i va aconseguir un empat a tres enfront del Castellbisbal, el seu immediat perseguidor. Els de Darío Martínez, amb dues baixes molt sensibles, van aconseguir esgarrapar un punt al Joaquim Blume que serveix per a mantenir la vuitena posició a la taula.

Sense Quim Juncosa ni Àngel Olivares, els dos màxims golejadors de l’equip aquesta temporada, amb nou i onze gols respectivament, Martínez afrontava un partit difícil enfront d’un rival que els podia sobrepassar a la classificació en cas de victòria.

Després de dues victòries consecutives enfront Nou Escorial i Rosario Central, els taronges començaven el derbi vallesà amb un gol de David Pareja al minut dos, tot i que la rèplica dels de Castellbisbal no es feia esperar gaire i Cristian Martín empatava un minut més tard. Antonio Rosado tornava a avançar als locals al minut vuit, per marxar al descans manant al lluminós del Blume.

L’inici de la segona però, portava l’empat visitant amb gol d’Alberto Area al minut quatre i havien de passar cinc més perquè Sergi Bracons tornés a avançar els seus. Amb el 3-2, l’equip seguia notant les dues importants baixes de dos dels jugadors que estan sent determinants aquesta temporada.

Cristian Martín feia valer el definitiu empat a tres, que deixava un regust amarg a la boca dels locals, ja que després d’una dinàmica guanyadora, l’empat sabia a poc.

El tècnic taronja confirmava aquest extrem i va explicar que “ha estat un partit molt igualat i l’empat té cert regust de derrota, ja que després de la bona ratxa que portàvem en lliga i d’anar sempre pel davant al marcador, un punt és poc. L’equip ha notat molt les dues baixes”.

El FS Farmàcia Yangüela Castellar tanca la primera volta de la lliga en vuitena posició de la taula, a cinc punts del descens i amb tres equips per sota. La zona mitja-alta segueix també a cinc punts, una setmana abans de repetir partit a casa, rebent al Monistrol (Dissabte, 18:00 h), amb qui van caure en el primer partit de la temporada per la mínima (5-4) i que ocupa la novena posició amb un punt menys que els taronges.