asa7719_617x412
Marc Estrada celebra l'empat enfront del Vic-Riuprimer. Albert San Andrés
21/01/2019 Esports
Marc Estrada torna a salvar a la UE Castellar (1-1)

Els de Juan Carlos Rodríguez empaten amb el Vic-Riuprimer tot i jugar amb superioritat a la segona part

L'equip de Juan Carlos Rodríguez va rascar un nou empat (1-1) enfront del Vic-Riuprimer al Joan Cortiella. Els blanc-i-vermells van empatar a la segona part amb un gol de Marc Estrada i fins i tot podien haver guanyat, ja que l'expulsió d'un jugador del Riuprimer va donar facilitats als locals, que no van aprofitar les ocasions.

Amb les baixes per lesió de Pedro Auñón i Dani Quesada i per sanció de Candi Marcos, el partit va estar molt igualat enfront d'un rival de la part alta de la taula i que va dominar clarament a la primera part, aconseguint el gol al minut 19, després d'una rematada de cap en segona jugada de Marc Viver.

La imatge del Castellar en aquest inici no va ser bona, però Rodríguez reaccionava al descans, fent saltar al terreny de joc als juvenils Jordi Murillo i Carlos Peñalver, que van aportar un toc fresc al joc ofensiu de l'equip.

El joc però canviava definitivament al minut 51, quan l'autor del gol visitant, Marc Viver, era expulsat en veure la segona targeta groga. Amb un home més, els castellarencs s'abocaven a l'atac, aconseguit l'empat amb un gol de Marc Estrada al minut 69. El davanter centre castellarenc torna a salvar així al seu equip i ja suma set gols aquesta temporada.

A partir d'aquí el partit es convertia en un monòleg pels de Rodríguez, que no aconseguien però, tornar a superar la porteria defensada per Aleix Saborit.

"A la primera part, després de veure com el rival era superior, en part pels nostres errors i a la segona que hem canviat la cara, hem de donar el punt com a positiu" va explicar el tècnic local, mentre va afegir que "a la segona part hem canviat l'estil de joc, pressionant més a dalt i ells no han tingut tan fàcil la sortida de la pilota. Sort també que els han expulsat un jugador i nosaltres hem estat més encertats".

El CF Caldes de Jose Luis Duque serà el pròxim rival al camp de la Torre Roja. Els blaugranes van superar per 1 a 3 al Sallent aquest diumenge i arribaran al derbi de vallesos en vuitena posició.