13   Futbol_617x412
David López celebra la consecució d’un gol al Joan Cortiella, en una imatge d’arxiu. || A. San Andrés
18/12/2018 Esports
La UE Castellar segueix abonada a l’èpica (2-3)

Els de Juan Carlos Rodríguez remunten un 2-0 al Roda de Ter i capgiren el resultat al temps afegit

La UE Castellar segueix abonada a l’èpica amb una nova victòria en l’últim minut, la tercera d’aquesta temporada, superant al CE Roda de Ter a domicili (2-3) i sumant per quarta jornada consecutiva. L’heroi en aquesta ocasió era David López, que amb un doblet salvava al seu equip, tal com va fer Marc Estrada en els partits enfront de la Gramanet (2-1) i el Juan XXIII (1-2). El tècnic Juan Carlos Rodríguez només ha deixat escapar dos punts dels 12 que ha disputat.
L’equip blanc-i-vermell visitava el camp del Roda de Ter, un equip que ocupa el fanalet vermell del grup 4 de Segona Catalana i que encara no coneix la victòria a casa. Amb un pobre balanç de només cinc punts, els osonencs només han sumat una victòria (1-3 enfront de la Sabadellenca) i dos empats sense gols amb Vic-Riuprimer i Sabadell B. Tot i això, les baixes de Marc Estrada i ‘Juanan’ Campos per sanció, complicaven la vida a Rodríguez que viatjava sense cap davanter pur.
Amb David López com a home més avançat i el lateral Óscar Carmona fent d’extrem, l’equip sortia convençut a aconseguir la victòria, però es topava amb dos gols d’un inspirat Cristian Martínez (21’ i 39’) a pilota aturada, amb un penal primer i un llançament de falta després, que desbarataven tots els plans dels castellarencs.
David López escurçava diferències abans del descans (44’), el que possibilitava que a la segona part, l’equip de Rodríguez sortís a l’atac per a revertir la situació.
Óscar Carmona li donava la raó al seu tècnic amb un gol a 12 minuts del final, després d’una contra, sumant el que en aquell moment semblava un punt. Casualment, els dos jugadors aconseguien marcar en un partit on jugaven fora de les seves posicions habituals, ja que Carmona, tot i tenir llarg recorregut a la banda té un caire més defensiu i López juga a l’extrem.
Els blanc-i-vermells però, no es van conformar amb només un punt i en una jugada atacant al límit del temps reglamentari, la pilota li arribava a la ‘Locomotora de Sentmenat’, que engaltava un xut des de fora de l’àrea, enfonsant la pilota al fons de la xarxa defensada per Pol Casals.
L’equip castellarenc encadena la millor ratxa de la temporada després de puntuar durant quatre jornades consecutives, una fita que no aconseguia des de la temporada de l’ascens (2016-17) amb Juan Antonio Roldán a la banqueta.
La UE Castellar tancarà l’any amb el derbi vallesà que els enfrontarà al Sabadell B en el Joan Cortiella (12:15).