14   futsal_800x534
Planter del primer equip del FS Farmàcia Yangüela Castellar per a la temporada 2020-21. Albert San Andrés
08/10/2020 Esports
Golejada per a començar un nou repte (2-7)

L'equip de Rubén Jiménez és el primer líder de la lliga

Albert San Andrés

L’equip de Rubén Jiménez va golejar per 2-7 al Parets i és el primer líder del grup 1 de la Divisió d’Honor catalana. L’equip taronja va abusar d’un dels rivals més potents de la taula i es va venjar del 10-3 de la temporada passada.


Amb una nova empenta després del canvi de tècnic, el caràcter de l’equip s’ha vist totalment canviat sobre la pista i la victòria aconseguida a Parets ha estat una clara prova. L’ambició de l’equip de Rubén Jiménez va quedar molt patent en un partit inicialment desfavorable als de Castellar, enfront d’un rival cridat a estar en la part alta de la taula.


Però les estadístiques sempre estan per trencar-les i els visitants van començar dominant absolutament els primers 18 minuts, aconseguint cinc gols que van deixar al rival noquejat i sense resposta. Els de Parets però, van reaccionar a les acaballes de la primera part, aconseguint dos gols en dos minuts, una reacció que no van tenir continuïtat en la segona part, on els taronges van eixamplar la diferència amb dos gols més. Amb doblets d’Ángel Olivares, Àlex Sánchez i Javi Hervás i un gol de Max Smith, l’equip va destacar per la lluita sobre la pista i el tècnic va explicar que “just abans de començar els vaig dir que si jugàvem en la línia de com ho hem fet durant la pretemporada, serem un equip molt competitiu. Ens vam enfrontar amb un dels galls de la categoria, que tot i algunes baixes, té molta qualitat individual i va sortir bé”.


El tècnic també va valorar l’estil de joc de l’equip després de la golejada: “Hem de saber què volem fer i com ho volem fer. Només hi ha un camí per a guanyar els partits, que és anar amb la màxima intensitat en defensa. Si ho podem aconseguir serem un equip molt incòmode pels rivals. A més, en atac cada vegada estem millorant més” conclou.


Aquesta setmana, l’equip debutarà al Joaquim Blume (dissabte, 18:00 a porta tancada) enfront de l’Inter Esportiu Malgrat, equip que va caure per 5-6 enfront del Vilafant.

Comparteix
M'agrada
Comentaris