Entrenadors del FS Castellar amb els més joves del club a la presentació.
Entrenadors del FS Castellar amb els més joves del club a la presentació. Quim Pascual
25/11/2018 Esports
El taronja com a sentiment

El FS Castellar presenta els equips de futsal i vòlei en un Joaquim Blume ple

Albert San Andrés

Al llarg dels últims anys, el FS Castellar ha demostrat que vol ser més que un club. La creació i creixement de la secció de vòlei en només tres anys confirma la bona salut d’un club que té en el color taronja, la força d’un sentiment.

 

Potser no és el millor club del Vallès, ni tan sols de Castellar, però si una cosa ha demostrat al llarg dels últims anys el FS Castellar, és que els seus jugadors estimen la samarreta que duen i que l’entitat segueix treballant per a millorar l’esport de base de la vila. La bona salut esportiva i com a club fan dels taronges un exemple a seguir per a molts clubs de la rodalia i un clar referent en el treball de la base.

 

Sota la sintonia del film de Pirates del Carib, els més petits van fer el salt al parquet del Joaquim Blume acompanyats dels jugadors del primer equip, on la referència al futur del club va quedar patent. Els jugadors de la primera plantilla –gairebé tots sorgits de la pedrera- són en la major part, els encarregats de cuidar i fer progressar als que s’inicien en l’esport, un bon exemple de com funciona el club presidit per Francesc Gallardo.

 

Indiferentment, els equips de vòlei i futsal anaven saltant a la pista, on el president els anava cridant un per un, al més pur estil NBA. Femenins, masculins, joves i no tant, van trepitjar la pista del Blume, amb ovacions especials per a integrants del club com Rubén Miranda –impulsor i fundador de la secció de vòlei- o l’entrenador Borja Burgos, absent pel derbi entre el seu equip –la Pia de Sabadell- i el CN Sabadell.

Fins i tot va quedar temps per celebrar l’aniversari d’una de les jugadores de l’equip màster o per tornar a veure sobre la pista a un mite com el Josep Tous, ara enrolat a l’equip tècnic del sènior B.

 

El torn final de la desfilada era pels equips sèniors del futsal i el vòlei, amb una nota emotiva per al jugador Cristian Hernández, del primer equip de futbol sala, lesionat a la pretemporada i que va voler desfilar amb el seu equip, tot i haver estat operat fa dues setmanes dels lligaments del genoll.

 

Els parlaments van ser el moment per a l’agraïment als diferents patrocinadors del club i l’anunci d’una reunió lliure per a la presentació de noves idees per a l’entitat per part dels integrants del club. El president Gallardo només va destacar com a negatiu la desaparició de l’equip de futbol inclusiu d’entre els 24 presentats pel club.

 

“La gent no sap el que és ajudar a una entitat. Es pot pensar que els clubs funcionen sols i la realitat és que això es fa molt dur, fins que arriben dies com el d’avui, on veus més de 300 persones i 24 equips i t’oblides de tot, trigant uns mesos més a pensar en el sacrifici que fas” explica el president del FS Castellar. Després de cinc anys al càrrec, Gallardo destaca la secció de vòlei, on es va començar “veient jugar dos equips amb un nivell baix i que ara tenen una tècnica de la qual gaudeixes”, en l’esport que més ràpid ha crescut en el poble els últims anys.

 

La valoració de l’últim any del club pel màxim mandatari ha estat “molt positiva, ja que estem en un bon moment perquè els més petits facin pinya i s’adonin de com som de grans. Sempre es pot fer millor i a mesura que anem creixent s’han de buscar altres solucions. S’han de destacar les actuacions dels entrenadors que es formen al club, perquè sense ells seria difícil tirar endavant”. La gestió de Gallardo al capdavant del club ha estat impecable al llarg dels últims anys i el club és capaç de mantenir uns números de superàvit en acabar les temporades, un aspecte poc comú en clubs esportius avui dia.

 

D’altra banda, la jornada es va acabar d’arrodonir amb l’empat del primer equip de futbol sala enfront del Bosco Rocafort, segon classificat en lliga. Els de Darío Martínez van ser capaços de doblegar a un dels equips més potents de la categoria i ja es pot permetre mirar cap a la part mitja de la taula, després de sortir de les posicions de descens directe.

La maquinària dels de Martínez va sumar un empat a dos, amb gols de Manel López i Quim Juncosa i tornen a ser l’equip perillós de fa dues temporades al Blume.

Comparteix
M'agrada
Comentaris