14   bàsquet_617x412
Àlex Hernández va tornar a jugar després de complir quatre partits de sanció. || A. San Andrés
18/12/2018 Esports
Derrota lluitada del CB Castellar (71-74)

El CB Castellar tanca el 2018 amb una derrota a casa contra l'AE Badalonès

El CB Castellar tanca el 2018 amb una derrota enfront de l’AE Badalonès per 71 a 74. L’equip de Raúl Jodra però ho fa amb un balanç excel·lent en el debut a Copa Catalunya, on ocupa la sisena posició amb un balanç de cinc victòries i sis derrotes.
A aquestes alçades als últims anys en Copa Catalunya estàvem acostumats a veure a l’equip groc-i-negre a la part baixa de la taula i sense gaires opcions de sortir de la zona de promoció de descens, però aquesta temporada, després d’aconseguir un lluitat ascens, l’equip de Jodra està sabent competir amb caràcter en una categoria difícil i amb rivals de més entitat.
Diumenge, l’AE Badalonès va visitar el Puigverd de Castellar, on arribava en tercera posició i un balanç de 7-3, convertint-se en tot un repte pels locals, per intentar acabar el 2018 amb una victòria que els deixés en la cinquena posició.
Com gairebé sempre, els groc-i-negres començaven manant al primer quart, aconseguint una renda de tres punts (17-14). Al segon però, eren els de Xavier Riera els qui prenien la iniciativa, capgirant el marcador als dos minuts i sense deixar manar més als de Jodra.
Amb 33 a 37 al descans, l’etern Pedro Cuesta i el seu company Juan Carlos Vicente, prenien les regnes de l’equip visitant per tirar del carro. Tot i això el Castellar mantenia la diferència de -4 punts, amb empat a 19 en l’anotació. L’últim quart era pels castellarencs (19-18) que tot i aconseguir superar al rival, es quedaven a tres punts de sumar una nova victòria.
La lliga tornarà el 12 de gener amb la visita del CB Castellar a la pista de La Salle-Reus Ploms.  || a. san andrés