Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Corriols
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Corriols
26/02/2019 Esports
Arriba la cinquena edició de la 'Corriols'

Les inscripcions per participar-hi en aquesta cursa de muntanya del CAC estan obertes fins divendres. Com a novetat, es disputarà una minicorriols gratuïta per a nens i nenes d'entre 5 i 13 anys

La Corriols del Vallès -la cursa de muntanya que organitza el CAC- es disputarà el cap de setmana del tres de març canviant la data típica de finals d’any per la d’inici de temporada per començar amb una mitja marató molt tècnica. Aquesta cinquena edició tornarà a tenir dos recorreguts, un de 14 km i un altre de 24 km i com a novetat d’enguany es disputarà una minicorriols gratuïta per a nens entre els 5 i els 13 anys amb una distància d'uns 1300 metres.


El traçat de 24 km tindrà un desnivell acumulat de 900 m i el seu recorregut transcorre en gran part per corriols, alguns d’ells amb certa complexitat tècnica, i passarà, com és habitual, per quatre localitats diferents: Castellar, Sant Llorenç Savall, Caldes de Montbui i Sentmenat.


Les espectaculars vistes al Parc Natural de la Mola i Serra de l’Obac, el Pic del Vent i El Farell a Caldes, els dos vallesos, el Moianès i el prelitoral barceloní fan d’aquesta prova un dels referents en aquest tipus de competició a tot Catalunya.


Les inscripcions poden fer-se a través de Runedia, per correu electrònic (info@lacorriolsdelvalles.cat) o a les pistes d’atletisme. Hi ha temps fins divendres vinent. Més informació clicant aquí 

Comparteix
M'agrada
Comentaris