'El moderno Sherlock Holmes'. || CEDIDA
'El moderno Sherlock Holmes'. || CEDIDA
02/05/2019 Cultura
Trimestre de cinema del CCCV

El Club Cinema Castellar Vallès va iniciar les projeccions que s'allargaran fins al 5 de juliol

Marina Antúnez

El Club Cinema Castellar Vallès va presentar la programació cinematogràfica d’aquest tercer trimestre, que es va iniciar el diumenge 21 amb Viaje al cuarto de una madre. Va seguir divendres 26 amb La societat literària i el pastís de pela de patata i El gran dictador, el dia 1 de maig.

 

Aquest divendres 3, a les 21 hores, en el marc de BCN Film Fest s’han previst dues sessions de cinema: El moderno Sherlock Holmes, amb Buster Keaton, i La maquinista de La General.

 

Divendres següent, el dia 10, otorna el DocsBarcelona del Mes, rorganitzat conjuntament per L’Aula, Cal Gorina i el CCCV. En aquesta ocasió, es podrà veure el documental Time Trial, un film del Regne Unit.

 

Divendres 17, a les 21 hores, es projecta Lazzaro Feliz, mentre que diumenge 19, a le s18.45 h, Superlópez. Del 22 al 24 es faran una sèrie de projeccions de documentals del Festival Docs Barcelona, el DocsBarcelona A prop.Dimecres 22, a les 20 hores, també es projecta Cachada. de Marlén Viñayo d’El Salvador.

 

Dijous 23, a les 20 hores, s’ha previst la pel·lícula Operació Globus, d’Ariadna Seuba Serra. El dia 24 es projecta Avec un sourire, la revolution. Divendes 31 de maig, Cafarnaúm, una cinta libanesa. Divendres 7, Todos lo saben.

 

Divendres 14 de juny torna el DocsBarcelona del Mes amb Los reyes. També es projectaran pel·lícules el dia 16 de juny i 5 de juliol, encara per determinar.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris