‘Silvana’, el DocsBarcelona del Mes. || CEDIDA
‘Silvana’, el DocsBarcelona del Mes. || CEDIDA
11/01/2019 Cultura
‘Silvana’, el DocsBarcelona del Mes, aquest divendres, a l’Auditori

El documental posa un gra de sorra a la revolució de les dones joves

Marina Antúnez

El DocsBarcelona del Mes torna aquest divendres a les 20 hores, a l’Auditori Municipal, amb el documental Silvana, dirigit per Mika Gustafson i Olivia Kastebring, i que es  projectarà en suec i lituà, subtitulat en català.

 

Silvana és una rapera que ha conquerit Escandinàvia amb les seves cançons, intransigents contra totes les formes d’opressió. Icona i activista de la comunitat queer, es defineix com a lesbiana, feminista i antiracista, i s’ha convertit en la veu d’una nova generació de joves inconformistes.

 

Un viatge des dels primers anys de la seva carrera com a artista underground fins a convertir-se en una veritable icona contemporània, centre d’atenció de centenars d’adolescents i seguidors.

 

Al mateix temps, s’enamora de la cantant Beatrice Eli, referent de la música pop a Suècia. Una història d’amor íntima que ens descobreix, com diu la mateixa Silvana, que “no hi ha superherois, només éssers humans”.

 

La història de Silvana és universal i parla de la força que es necessita per aconseguir ser un mateix. És un documental inspirador, que explora noves formes narratives i que pretén posar el seu gra de sorra a una revolució en la qual les dones joves es converteixen en creadores, artistes i en les líders del demà.

Comparteix
M'agrada
Comentaris