WhatsApp Image 2021 08 02 at 09.58.16_800x534
Los Mucca. 
11/09/2021 Cultura
Els grups locals sonen per Festa Major

Els grups Nothing Re, CE1NO, Petit & Comité i Los Mucca seran presents a la Festa Major de Castellar 2021

Marina Antúnez

Dissabte 11, la Festa Major de Castellar inclou l’actuació de diversos grups castellarencs, ja sigui perquè el 100% dels seus components són de Castellar del Vallès o bé perquè ho són alguns dels seus integrants de la banda. 

 

Aquest és el cas dels castellarencs Nothing Re, músics que enguany faran de teloners del grup Firewood Band, a les 19 h, a l’Auditori Municipal.  Aquest duet acústic està format per Diego López i Òscar Tortosa (guitarra i veus, ambdós). “En aquesta ocasió també comptarem amb la col·laboració de Bruno Aguasca a la percussió, tocant el calaix, pandereta, ‘shake’, etc.”, explica Òscar Tortosa. Els Nothing Re oferiran un repertori de temes propis, amb els títols següents: “Recordaré el teu nom”, “Molt lluny d’aquí”, “La carretera”, “Acláramelo” i “Reis de la ciutat”.

 

Dissabte 11, a les 21 hores, està previst un concert amb els castellarencs Petit & Comité, prèvia a l’actuació de la banda vallesana de Los Mucca. Tots dos concerts tindran lloc a la plaça d’El Mirador.

 

Petit & Comité és una banda de tres músics: Manel Nelu Rovira, a la veu i guitarra; Álvaro Raigón, al baix, i Carles Rutu Galicia, a la bateria. “Vam néixer a Castellar l’any 2012  i tenim un repertori de temes de rock espanyol, desde Rebeldes, Ronaldos, Platero, Loquillo, M Clan, etc.”, diu Rovira. El grup no deixa de ser la part rítmica de PIK, que és el seu alter ego.

 

Los Mucca tocaran a continuació, al mateix espai. Ells són una banda que compta amb els castellarencs Adrián Velasco (guitarra) i Sergi Camps (teclats), i que es completa amb Israel Pérez  (baix), Sergi Gaitan (bateria), Quico Martín (guitarra elèctrica) i Juan Carlos Sánchez (veu). Acaben de presentar, fa ben poc, el seu nou videoclip “Tú me camelas”.

 

Des que va començar, la formació s’ha obert un lloc en el panorama musical, i s’ha convertit en un dels grups de pop rock nacional a tenir en compte.

 

Tenen una trajectòria sòlida amb més de tres-centes actuacions i han presentat la seva música a sales de renom com Razzmatazz, Mephisto o Faktoria d’Arts, i es mouen per tota la zona de Catalunya.

 

Debut de CE1NO per Festa Major

Els CE1NO també actuaran amb La Banda del Coche Rojo, dissabte, a les 21 hores, al Nou Espai del carrer d’Osona, al Pla de la Bruguera. Aquest és un acte organitzat conjuntament per l’Ajuntamentde Castellar i l’entitat Vilabarrakes.

 

Els CE1NO han preparat un repertori de les cançons que tenen fetes fins ara. Serà un concert d’una hora que també inclourà la promoció de temes nous que encara no han sortit, “però que cantarem igualment per donar a entendre que venen coses noves”, diu Makakokain, membre fundador del grup CE1NO.

 

A l’espectacle també hi haurà ballarines, màquines de fum i de confeti.  També portaran un convidat especial, el Kyro, “un artista de Sabadell que pertany també  a la meva discogràfica d’Spicy Music”, diu Makakokain.

 

Tots els concerts seran gratuïts però caldrà fer reserva prèvia de localitats a la web www.auditoricastllar.cat.

 

En cas que s’hagin exhaurit les reserves, es pot consultar la pàgina web de l’Auditori per si es notifiquen en algun moment novetats sobre l’aforament.

 

Totes les actuacions seguiran els protocols Covid-19, de manera que serà obligatòria la mascareta, els dispensadors de gel hidroalcohòlic i les cadires per mantenir el públic assegut durant tot l’espectacle. El recinte estarà degudament perimetrat amb tanques. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris