Lo Ramonet actua divendres.
Lo Ramonet actua divendres.
14/05/2018 Cultura
‘Faves tendres’, nou espai de trobada dels divendres

Cal Gorina inaugura un nou projecte cultural i lúdic

Marina Antúnez

Cal Gorina inaugura, divendres 18 de maig, un nou espai de trobada que s’ha batejat amb el nom de “Faves tendres” i que funcionarà a partir del divendres 18 amb servei de bar, de 17 a 24 hores.

Aquest espai vol ser un espai de trobada per a tots els castellarencs i castellarenques, que podran gaudir de diversos concerts, d’activitats infantils, de tallers, de xerrades, d’artesania i, fins i tot, d’una oferta gastronòmica a preus totalment populars.

Divendres 18, per a la inauguració, s’ha previst un concert del cantautor Lo Ramonet, entre d’altres sorpreses. Ramon Fernández, artísticament batejat com Lo Ramonet, ha format part de Kalhash, un grup amb el que va treure un disc titulat Miedo de da i d’El Senyor Sequâh, on també va acabar fent un altre disc titulat I nosaltres tampoc!.  La cançó La sort encara fia inclosa en aquest mateix disc va guanyar el premi al Festival Altaveu 2011 a la millor lletra “per un joc de paraules subtil, intel·ligent i de resultat ben maridat”.

Lo Ramonet també ha enregistrat 5 temes, amb barreja d’instruments reals i bases electròniques amb mirada vintage, amb el productor i músic castellarenc Oriol Casas. La seva música intenta fugir de refregits i estructures habituals i les lletres tornen a parlar de dins cap a fora i al revés.

'Res’, nou disc de lo ramonet

El nou projecte de Lo Ramonet es diu RES  (Microscopi, 2018),  ha estat enregistrar a Cal Gravadet d’Oriol Casas.  Els seus, són textos treballats, acaronats i crítics. El seu és un disc eclèctic, on no hi ha fronteres artístiques i on la creativitat dona camp lliure a una música feta amb cor i on l’acció es implícita, no us deixarà indiferents. Inclou els temes “El Gran Mercader”, “Peus i Cap”, “De Sentit i Vorera”, “Elijo y escojo” i “Mudança”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris