7R 01234_1440x961
Alguns dels assistents al cinema a la fresca de divendres passat Quim Pascual
13/07/2020 Cultura
Es reprèn el cinema a Castellar, i a la fresca

Divendres passat es va projectar la primera de les quatre sessions programades aquest juliol

Marina Antúnez

Divendres passat es va fer la primera de les quatre projeccions de cinema a la fresca programades per aquest mes de juliol, conjuntament, pel Club Cinema Castellar Vallès i l’Ajuntament. L’activitat va ser molt ben rebuda, tenint en compte que feia molts anys que no es feia un cicle de cinema a la fresca el mes de juliol. 


Fins a 75 persones van apropar-se a gaudir de la pel·lícula que es va projectar a la plaça d’El Mirador, la que porta per nom ‘Ha nacido una estrella’, dirigida per Bradley Cooper. És la tercera adaptació cinematogràfica d’ ‘A Star Is Born’, que va ser dirigida per William A. Wellman. El film està protagonitzat per Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Andrew Diu Clay i Dave Chappelle.


Segons apunta l’entitat del cineclub, no hi ha referents per comparar, i més tenint en compte una situació de pandèmia com la que estem vivint. En tot cas, es valora positivament que el cinema hagi tornat a Castellar del Vallès després de quatre mesos i que ho hagi pogut fer amb una activitat a l’aire lliure, totalment segura, en un espai ideal com és la plaça d’El Mirador, que permet tancar el recinte per limitar l’aforament, controlar els accessos, i que hi hagi la distància necessària permesa entre seients. A més, el CCCV i l’Ajuntament també van posar a disposició de tota l’assistència dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris