Miki Núñez_617x412
Miki Núñez actua el dia 22 de maig a Castellar del Vallès. || CEDIDA
12/05/2021 Cultura
Encara hi ha entrades per a Els Pets i Miki Núñez

Els concerts de Suma per la Marató de la Diversitat tindran lloc els dies 21 i 22 de maig

Marina Antúnez

L’entitat Suma per la Marató de la diversitat ha programat tres concerts solidaris pels dies 21 i 22 de maig 2021: Miki Núñez (22) i Els Pets (21), concerts pels quals encara queden entrades, i El Pot Petit (22), que les ha exhaurit. Tots els beneficis aniran destinats a millorar l’atenció de l’alumnat a les aules.

 

Des de l’entitat, es treballa perquè tots els nens i nenes siguin atesos com cal, independentment de les seves necessitats. Les activitats i actes que proposa Suma + són inclusius, pensats per a gaudir en companyia.  Els Pets prometen oferir un concert trepidant, eufòric i amb un punt de nostàlgia. Arriben a Castellar amb moltes ganes de fer ballar el públic i no parar fins a aconseguir-ho.


Miki Núñez no deixa de sumar èxits a la seva carrera, després de ser nominat a “Millor Artista o grup revelació” per Los 40 Principales, una nominació que ja va aconseguir portar-se en aquesta mateixa categoria en els premis de el grup editorial Enderrock, a més de “Millor cançó” pel seu tema “Escriurem”. El seu últim àlbum es titula ‘Iceberg’, on l’artista mostra un nou registre més íntim i personal. Les entrades pels concerts de Suma + es poden comprar a través de la pàgina web http://sumacastellar.cat  

Comparteix
M'agrada
Comentaris