'Over the limit', el DocsBarcelona del Mes. || CEDIDA
'Over the limit', el DocsBarcelona del Mes. || CEDIDA
13/09/2018 Cultura
El DocsBarcelona del Mes torna divendres, a l'Auditori Municipal

'Over the limit' és el títol de la cinta que explica la dura vida d'una atleta russa professional

Marina Antúnez

Aquest divendres, a les 20 hores, l'Auditori Municipal Miquel Pont acull la projecció del DocsBarcelona del Mes de setembre, titulat Over the limit, de la directora polonesa Marta Prus. La projecció està organitzada pel Club Cinema Castellar, L'Aula Universitària i Cal Gorina.

 

La cinta presenta la Rita Mamun, que amb només 20 anys, és una atleta russa d’elit en gimnàstica rítmica que ha arribat al moment crucial de la seva carrera esportiva. Aviat es retirarà, però el seu objectiu final és convertir-se en campiona olímpica. Aquesta serà la seva última oportunitat per fer realitat el seu gran somni d’aconseguir l’or als Jocs Olímpics de Brasil. Quin és el preu que els i les atletes estan disposats a pagar per assolir l’èxit? ‘Over the limit’ és el retrat d’una jove atleta que lluita per aconseguir el que ambiciona mentre ha de complir les expectatives de l’exigent sistema oficial d’entrenament rus i deixar de banda la vida personal.

 

La directora

Marta Prus és una documentalista polonesa, graduada en direcció de documentals a l’AndrzejWajdaMasterSchool. Durant lainfància, va ser membre de l’equip polonès de gimnàstica rítmica durant 7 anys. Posteriorment va ser ballarina al Hanna KamińskaDance Studio, fundada a la National Ballet School de Varsòvia. Over TheLimit és la seva pel·lícula de debut.

Comparteix
M'agrada
Comentaris