Imatge de Castellar del Vallès. || CEDIDA
Imatge de Castellar del Vallès. || CEDIDA
26/06/2019 Cultura
El Centre d’Estudis de Castellar estrena concurs de fotografia

"Castellar Digital i creatiu" és un concurs on es fusionen fotografia i il·lustració

Marina Antúnez

La secció d'art del Centre d’Estudis i Arxiu d’Història de Castellar inaugura el I Concurs de Fotografia del Centre d’Estudis de Castellar, digital i creatiu. Per participar, cal enviar una fotografia original del paisatge urbà del municipi de Castellar, manipular la fotografia digitalment utilitzant qualsevol programa d’edició o aplicació i penjar la imatge manipulada a instagram amb l’etiqueta #castellardigitalicreatiu que proposa el @centreestudiscastellar. A més, també cal enviar la imatge o les imatges al correu arxiuhistoriacastellar@gmail.com. El termini per a presentar els treballs finalitza el dia 1 de setembre. Hi poden participar totes les persones a partir de 16 anys i cada participant pot presentar, com a màxim, dues fotografies, acompanyades d'una breu descripció.


La finalitat d’aquest certamen és, mitjançant la fusió de la fotografia i il·lustració mitjançant l’ús de les noves tecnologies i les eines digitals, aconseguir una creativa expressió d’Art Digital o DigitArt. Les fotografies han de ser del terme municipal de Castellar, per tant, inclouen Sant Feliu del Racó, urbanitzacions, etc.


El concurs s’adreça a totes les per sones interessades en l’art, la fotografia, el paisatge i la cultura que vulguin mostrar una visió personalitzada de Castellar, posant èmfasi en la creativitat per descobrir les formes i les perspectives que la rutina sovint ens impedeix veure.

 

En una primera fase, es valoraran 20 imatges uqe hagin tingut ressò a la xarxa d'Instagram. En una segona fase, d'entre les 20 imatges més votatdes, un jurat especialitzagt valorarà i seleccionarpa les deu imatges guanyadores. El jurat estarà format per membres especialitzats en art i fotografia el municipi, del Centre d'Estudis de castlelar i per un membre de l'Estudi Sandra Galera, patrocinador del concurs.


El concurs tindrà com a resultat visible una exposició que s'inaugurarà per Festa Major i en la qual es reconeixeran especialment els guanyadors i les guanyadores. La finalitat és que qui partipi ens ajudi a redescobrir Castellar, a fer visible l'ànima, l'esperit de castellar.

 

Les bases completes es poden consultar a http://arxiuhistoriacastellarvalles blogspot.com

Comparteix
M'agrada
Comentaris