Pessebre de Josep Llinares. || cedida
Pessebre de Josep Llinares. || cedida
07/12/2018 Cultura
Diumenge es farà la 53a Pujada del Pessebre a la Castellassa de Can Torras

La proposta, convertida en tradició, s'organitza des del Centre Excursionista de Castellar

Marina Antúnez

Diumenge que ve tindrà lloc la tradicional Pujada del Pessebre a la Castellassa de Can Torras. Aquest any s’arriba a la 53a edició. La sortida es farà des de diferents punts i en horaris diferents. Els més matiners sortiran a les 7.30 h del local del Centre Excursionista de Castellar, a peu, amb el pessebre que cada any elabora el castellarenc Josep Llinares, amb fusta.


Qui vulgui anar un tros amb cotxe haurà d’arribar amb el vehicle a les 9 h a l’aparcament del pla del Girbau, al capdamunt de Sant Feliu del Racó. Des d’allà, caldrà seguir els senyals del sender cap al coll de Grua, fins al coll de la Castellassa. S’ha de comptar una hora de camí.  


A les 10.15 h es preveu l’esmorzar que es fa al peu de la Castellassa. L’esmorzar el porta cadascú, mentre els escaladors es preparen per a l’escalada. A les 10.45 h s’iniciarà el trasllat del Pessebre de mà en mà dels més petits, que se situaran al peu de la Castellassa. Paral·lelament, es farà la cantada de nadales, i es farà la pujada del pessebre al cim. A les 11 h es farà un tastet de neules i torrons i, cap a les 11.45 h es preveu la instal·lació del pessebre al cim de la roca i la tornada cap a casa.

Comparteix
M'agrada
Comentaris