El mestre de cerimònies, el Benito, durant el concert / Quim Pascual
El mestre de cerimònies, el Benito, durant el concert / Quim Pascual
12/09/2018 Cultura
Castellar es converteix en ‘vila cochambrosa’

Milers de persones, de totes les edats i estils, van gaudir del concert d’Hotel Cochambre, organitzat per l’entitat Vilabarrakes, a la darrera nit de Festa Major

Cristina Domene

Marisol, Metallica, Julio Iglesias, Guns N' Roses, Miguel Bosé, Extremoduro, Estopa, Sopa de Cabra,Sabina, AC/DC... pot semblar una llista de Spotify realitzada per algú sense cap estil musical definit, però no. Es tracta de part del repertori que Hotel Cochambre va oferir dilluns a la nit, la darrera nit de Vilabarrakes.

Segurament, entre el públic hi havia gent que, per edat o per gustos, mai havia escoltat ‘Como yo te amo’, de la folklòrica Rocío Jurado, i que a moltes cases castellarenques no sona habitualment  Highway to Hell, de AC/DC. Alguns altres, mai han cantat ‘L’Empordà’ de Sopa de Cabra, però tots estaven allà, compartint espai i Festa Major. Gent mot dispar, amb estils diferents, amb ideologies diferents, però amb una cosa en comú. Ganes de passar-ho bé. Vilabarrakes es va convertir, més que mai, en punt de trobada. Gent de més de 60 anys, adults, joves, petits... .

 

El públic va connectar amb el grup, creat fa 18 anys / Quim Pascual

El públic va connectar amb el grup, creat fa 18 anys / Quim Pascual

 

L’èxit d’aquest grup, format fa 18 anys, és oferir un espectacle total. No un concert típic, sinó un show on es toquen versions atípiques filades entre elles amb gags humorístics i solos musicals. Tres hores de concert on el Benito, mestre de cerimònies, va interactuar amb un públic molt entregat. Va fer broma amb una pancarta que deia “L’edat mitjana som aquí” –Hotel Cochambre té un públic fidel que els segueixen en els seus concerts-, va repartir samarretes i va recordar algunes reivindicacions, com No és no: “Les dones es vesteixen com volen i es desvesteixen amb qui volen”, va cridar el Benito.

“Magnífic”, “Totalment connectats amb el públic”, “Per mi poden venir totes les Festes Major”, “Fantàstics”, són algunes de les opinions que s’han recollit després del concert.

 

Hotel Cochambre fa versions atípiques de cançons de totes les dècades / Quim Pascual

Hotel Cochambre fa versions atípiques de cançons de totes les dècades / Quim Pascual

 

Des de Vilabarrakes, després del concert i abans que comencessin a punxar els Dj’s del Revès, l’organització va donar les gràcies a tots els assistents, a tots els que fan possibles Vilabarrakes i van assegurar que era tot un goig veure l’espai així de ple, “com mai ho havíem vist”.

Hotel Cochambre va demostrar que passar-s’ho bé no està relacionat amb un estil de música concret sinó amb una presentació atractiva dels temes musicals i la disposició de la gent a gaudir d’una nit de festa i disbauxa.

 

El públic va gaudir, ballar i cantar el repertori variat / Quim Pascual

El públic va gaudir, ballar i cantar el repertori variat / Quim Pascual

 

L’Espai Vilabarrakes mai s’havia vist tan ple / Quim Pascual

L’Espai Vilabarrakes mai s’havia vist tan ple / Quim Pascual

Comparteix
M'agrada
Comentaris