Imatge d’un moment de les Olimpíades 2016 a la Festa Major.  || Q. PASCUAL
Imatge d’un moment de les Olimpíades 2016 a la Festa Major.  || Q. PASCUAL
12/07/2019 Cultura
Can Font i Ca n’Avellaneda celebren la Festa Major

Els dies 12, 13 i 14 l’Associació de Veïns oferirà diverses activitats

Marina Antúnez

Aquest divendres, 12 de juliol, l’Associació de Veïns  de Can Font - Ca n’Avellaneda celebra la Festa Major. Els darrers anys, aquesta Festa Major ha anat creixent en tots els sentits, tan en nombre d’actes com en participació i intensitat.

 

A partir de les 21.30 h d’aquest mateix divendres s’ha previst la reeixida proposta de “Tu vecino me suena”, que enguany celebra la cinquena gala. Es tracta d’una proposta dirigida a totes les edats en què cada persona que ho vulgui pot interpretar en solitari o en grup el tema del seu cantant preferit, fent playback. hi haurà premi a la categoria d’adult, categoria infantil i a la millor caracterització. A continuació, se servirà una copa de cava i coca i la nit finalitzarà amb una sessió remember amb DJ Humberto, a la Penya Arlequinada.

 

Dissabte 13, a partir de les 10 h, tindrà lloc en campionat de futbet aleví Festa Major, entre el Club Natació Sabadell i el Cercle Sabadellès, a la  Penya Arlequinada. A les 10.30 h començarà una matinal de zumba amb les instructores Núria Estrada i Desna Nareto. Tot seguit, s’ha previst una festa holi, al Camp de Can Torrelles.

 

A les 4 de la tarda, es durà a terme un campionat de botifarra i mahjong a la Penya Arlequinada. A les 4.30 h de la tarda, se celebraran les Olimpíades de Festa Major: blaus contra vermells, que cada any tenen molt èxit. A les 21.30 h començarà el sopar de Festa Major. Els tiquets es poden comprar al bar restaurant de la Penya Arlequinada. Hi haurà rifa popular després de sopar.

 

A les 23.30 h començarà el ball del fanalet i, al punt de la mitjanit, el Remember Music: show anys 70, 80 i 90, cançons de totes les èpoques  que, amb més de 300 actuacions  en 4 anys, s’ha convertit en l’èxit de la temporada.

 

Diumenge 14, a les 10 h, se servirà xocolata amb xurros. També es  muntarà un inflable dins l’aigua de la piscina de la Penya Sport. A les 12 hores s’obrirà el canó d’escuma. A les 14 h, tothom podrà elaborar la seva pròpia paella o bé demanar “l’arròs del senyoret” al bar restaurant de la Penya Arlequinada, reservant prèviament al telèfon 937148954.

 

A les 4 de la tarda s’ha programat un pintacares per a tots els infants, i un contajocs que començarà a les 16.30 h. A les 17 h es podrà gaudir d’un espectacle de màgia a càrrec del Carles Mag i, a les 18.15 h, exhibició de sevillanes. A les 19 h s’han previst les havaneres del grup Ancla i rom cremat. A les 20 h tindrà lloc la traca de fi de festa.

Comparteix
M'agrada
Comentaris