Moment del Mercat de Can Font
Moment del Mercat de Can Font - Cedida
03/05/2019 Cultura
Can Font celebra la Festa de la primavera

Aquest proper diumenge, l'associació de veïns de la urbanització ha previst diverses activitats lúdiques

Marina Antúnez

Aquest diumenge, 5 de maig, Can Font celebra la Festa de la primavera. És per aquest motiu que l'associació de veïns de Can Font ha programat diverses activitats, des de les 10 h i fins a quarts de dues. De bon matí, arrencarà el concurs de cibuix. El guanyador representarà la portada del llibret de Festa Major d'aquest any. d'11.30 h a 13 h hi haurà Gimcana infantil i juvenil per l'urbanització. L'organització demana puntualitat.

 

De 10 a 11.30 hores es durà a terme una sessió de ball country i, de 12 a 13 h, de zumba a càrrec de la professora Desna Naretto. De 10 a 13 h també s'ha previst una pista d'obstacles per a cotxes teledirigits. S'hi pot participar lliurement amb un cotxe teledirigit propi.

 

Durant tota la festa, es podrà gaudir d'una concentració de 600 i motos clàssiques a càrrec del Club 600 Sabadell i Vespa Club Sabadell. També es posaran, com ja és habitual, paradetes de bijuteria, manualitats, embotits, flors, etc. A més, hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans calents a càrrec de l'Associació de Veïns.

Comparteix
M'agrada
Comentaris