6Q2A7199_617x412
Els Reis d'Orient en una visita anterior a Castellar del Vallès - Q.PASCUAL Quim Pascual
28/12/2020 Cultura
S'amplien els grups i horaris dels Reis Mags d'Orient al Palau Reial

Les noves reserves d'hora per els dies 4 i 5 de gener es podran fer a partir d'aquest dimarts a les18 hores al web www.castellarvalles.cat/palaureial

L'organització de la comitiva dels Reis d'Orient anuncia que s'amplien els grups i els horaris en què els Reis Mags rebran els castellarencs i castellarenques al Palau Reial els dies 4 i 5 de gener. Les noves reserves d'hora es podran fer a partir de demà dimarts, 29 de desembre, a les 18 h al web http://www.castellarvalles.cat/palaureial.

 

La reserva es podrà fer en grups d’un màxim de 6 persones. A cada grup sempre hi haurà d’haver entre 1 i 5 infants menors de 12 anys (nascuts el 2009 o anys posteriors) i un màxim de dos acompanyants. Totes els participants hauran d’estar empadronats a Castellar del Vallès. L’accés al Palau Reial es farà pel Passeig Tolrà (cantonada amb el carrer del Centre). L'organització demana puntualitat amb l’hora reservada. Per accedir al campament dels Reis d'Orient els majors de 6 anys hauran de portar la mascareta, per respectar les mesures d'higiene i prevenció de la Covid-19.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris