Adrià Mena
10/01/2019 Cultura
Adrià Mena, a les portes d’Eurovisió

El castellarenc ha participat, amb el seu company de professió Víctor Arbelo,a la convocatòria oberta per Eurovisió

M. A.

El castellarenc Adrià Mena, juntament amb l’amic i company de professió Víctor Arbelo, han quedat a la posició 17 de les 10 que passaran a la gala d’Eurovisió amb la cançó ‘Sale’. Es van presentar dos o tres dies abans de tancar la convocatòria, per mitjà de “la convocatòria oberta que ofereixen Televisió Espanyola i GestMusic” i van ser seleccionats. Van quedar sorpresos perquè el tema s’havia quedat a la recambra, “mentre treballàvem fent temes per a altres encàrrecs i aquest va quedar sense destí”. Van acabar de donar-li forma i van enviar-lo.

 

Després, van esperar la maqueta d’un minut a partir del tema que havien enviat, que es va gravar amb la veu d’un exparticipant d’OT, Damion, “que ho va fer súper bé, ens va encantar”. El públic va votar els temes i en va seleccionar tres. Els altres 7 eren decidits per un jurat. En total, en van entrar 10 per a la gala. “Encara que no haguem passat la segona criba estem molt contents, perquè milions de persones han sentit la cançó”. Arbelo s’ha encarregat de la lletra i una part de la música.  Mena ha fet bona part de la melodia.

 

El tema ha tingut molt bona rebuda i l’Adrià i el Víctor han fet ara una gravació pròpia de la cançó en acústic, que han penjat a Youtube.

Comparteix
M'agrada
Comentaris