Actuació dels Castellers de Castellar al Papiol. || CEDIDA
Actuació dels Castellers de Castellar al Papiol. || CEDIDA
12/06/2018 Cultura
Actuació castellera al Papiol, al Prat i a Sabadell

Els Capgirats valoren les tres últimes actuacions consecutives que han fet

Marina Antúnez

El passat dissabte, els Castellers de Castellar van actuar a l’acte ‘Festa i Tradició’ de Sabadell. Van compartir plaça amb els Saballuts, i van fer 2 pilars de 4 simultanis, un 2 de 6, un 5 de 6, un 3 de 6 amb agulla i un pilar de 4 aixecat per sota. La valoració per part de la colla és bona perquè van tenir més d’una estrena als troncs i a la canalla.


Diumenge 3 de juny els de Castellar van actuar a la 36a Festa de la Cirera del Papiol juntament amb la Colla Castellera Salats de Súria i la Colla Castellera de Molins de Rei. Els de Castellar van començar l’actuació amb dos pilars de 4 simultanis. Quan la colla de Molins de Rei, els Matossers, havia descarregat el seu primer castell, la pluja va interrompre l’actuació i va fer que les colles s’haguessin de traslladar al pavelló municipal, on es va acabar l’actuació sota cobert. Els capgirats van fer un 3 de 6, un intent desmuntat de 4 de 6, un 3 de 6 amb agulla, un 4 de 6 i un pilar de 4 per sota.

 

Una setmana abans, el 26 de maig, la colla va actuar al Prat, a la Diada Castellera de la Festa Major del carrer Ferran Puig. Van fer-hi un pilar de 4 per sota, un 3 de 6 amb agulla, un 3 de 6, dos intents desmuntats de 4 de 6 i dos pilars de 4 simultanis. Van compartir plaça amb els Castellers del Prat i els Castellers de Gavà.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris