Capellans que van assistir a la celebració dels 25 anys dels Amics de l'ermita de les Arenes. || J. CASTELLS
Capellans que van assistir a la celebració dels 25 anys dels Amics de l'ermita de les Arenes. || J. CASTELLS
12/06/2018 Cultura
25 anys de la fundació dels Amics de l'ermita de les Arenes

Dijous passat, els responsables van celebrar l'aniversari a l'ermita

Marina Antúnez

Dijous passat, 7 de juny, els Amics de l'Ermita de les Arenes van celebrar els 25 anys del naixement de la fundació. Per aquest motiu, durant tot el matí, prop d'una quarantena de persones van participar de les activitats litúrgiques programades. També hi van ser presents l'alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i el regidor de Cultura, Aleix Canalís.

 

Per commemorar l'aniversari, el mossen de Sant Feliu del Racó, Ramon Villarino, va oficiar una missa i es van cantar uns goig nous ,amb lletra de Mossèn Joan Abarcat. També es van mostrar unes litografies grosses de la Mare de Déu de les Arenes, pintades per Roser Lleixà. Els capellans que van assistir a la celebració van ser, a més de Villarino, el rector de Castellar del Vallès, Txema Cot; Mossèn Caterineu, i Mossèn Llorenç Segalès, tots ells amb més o menor grau vinculats a l'ermita.

 

També hi van assistir el Josep i Lluís Valero Armengol, propietaris de la finca on està ubicada l'ermita. Se'ls va fer entrega d'un obsequi d'una litografia de la verge.

 

Al costat de l'ermita, s'hi va muntar una exposició amb fotografies fetes al llarg d'aquests 25 anys, també una mostra de retalls de diaris, i goigs que s'havien editat durant tots aquests anys.

Comparteix
M'agrada
Comentaris