Un moment de Vilabarrakes de la Festa Major de 2017 / Q. Pascual
Un moment de Vilabarrakes de la Festa Major de 2017 / Q. Pascual
10/08/2018 Actualitat
Vilabarrakes, punt de trobada

L’equip de Vilabarrakes ha organitzat, de nou, quatre nits de festa i música per posar Castellar del Revés

Vilabarrakes és un lloc de trobada. És l’espai on saps que any rere any et trobaràs amb els teus, amb amics i coneguts del poble. Tot i haver marxat fora per feina, per estudis o per plaer, Vilabarrakes és el lloc on celebrar la cloenda de l’estiu, l’arribada d’un nou curs fent pinya i gaudint de la gresca.


Per fer-ho, enguany l’equip de Vilabarrakes ha organitzat, de nou, quatre nits de festa i música. Com ja fa anys, la festa s’obrirà amb la botifarrada popular i el XIII Correlokals. Divendres 7, a partir de les 21 hores, l’Era d’en Petasques es preparà per al sopar col·lectiu. A partir de les 22.30 hores començarà el Correlokals de Castellar del Revés amb parades als locals dels col·lectius i entitats que participen a Vilabarrakes. Recorregut i parades: Era d’en Petasques, Cal Gorina (c. del Centre), Ateneu (c. Colom), pl. del Mestre Anyé i pl. de la Miranda. És previst que cap a les 3 hores s’arribi a la plaça de la Miranda i la festa s’allargui fins les 5 de la nit. La segona nit de Vilabarrakes, que posarà Castellar del Revés, dissabte dia 8, comptarà amb els concerts de la Ska Brass, Not Available i Ovella Xao Dj MediaPlayers. Des de les 23 hores i fins les 05.30 h. La festa seguirà diumenge amb els concerts de la tercera nit de Vilabarrakes, que aniran a càrrec del grup local Jeff and the Persons, Bananna Beach, Seguirem i Marla Morgado. La cloenda d’aquesta Festa Major serà dilluns 10, a partir de les 23 hores amb Hotel Cochambre i Deejays del Revés, que allargaran la festa fins les 5.30 hores, per posar punt final a quatre nits de gresca. 


Enguany a més, s’instal·larà un Punt Lila per gaudir d’una Festa Major lliure d’agressions sexuals. Aquest punt estarà ubicat a l’espai Vilabarrakes, entre divendres 7 i dilluns 10. També n’hi haurà un altre de mòbil que funcionarà durant tot el Correlokals, el divendres 7 de setembre.

DARRERA MODIFICACIÓ: DIMECRES 29 D'AGOST, 11:52 H

Comparteix
M'agrada
Comentaris