Escola de Música Torre Balada
Escola Municipal de Música Torre Balada - Arxiu
14/05/2019 Actualitat
Torre Balada obre fins al 24 de maig la preinscripció al curs 2019-2020

La programació que oferta el centre inclou Musicant, llenguatge musical i instrument, en nivells d’iniciació, grau elemental i grau avançat, mòduls com ara orquestra o música de cambra, a més d’activitat coral en diversos estils per a majors de 18 anys

L’Escola Municipal de Música Torre Balada obrirà aquest dimarts 14 de maig la preinscripció a l’oferta formativa del centre per al curs 2019-2020, que es podrà formalitzar fins al proper divendres 24 de maig.

 

L’escola facilita formació musical en diversos plans d’estudi, que tenen estructures diferenciades però que permeten la continuïtat de la formació de l’alumne ininterrompudament des dels tres anys. Així, entre d’altres, es pot aprendre a tocar instruments com el violí, el piano, la flauta travessera, el violoncel, el clarinet, el saxo, la trompeta, la bateria, a més del contrabaix, el baix elèctric, la guitarra, la guitarra elèctrica o la guitarra flamenca.

 

La programació que oferta el centre inclou Musicant, llenguatge musical i instrument, en nivells d’iniciació, grau elemental i grau avançat, mòduls com ara orquestra o música de cambra, a més d’activitat coral en diversos estils per a majors de 18 anys.

 

A banda de les activitats proposades en el marc del mateix centre, l’EMM Torre Balada organitza concerts oberts a tota la població i col·labora en activitats culturals del municipi.

 

Per a més informació sobre la preinscripció cal adreçar-se a l’Escola Municipal de Música Torre Balada, presencialment els matins de dimarts i dijous, de 10 a 12 h, i les tardes de dilluns a divendres, de 15.30 a 20 h, o bé trucant al telèfon 93 714 43 22.

Comparteix
M'agrada
Comentaris