12 Improvisades_1440x961
 La castellarenca Irene Martínez i el terrassenc Joaquín Ortega a la terrassa de La taberna / C. L.
23/07/2021 Actualitat
A la terrassa amb el duet Improvisades

L'espai musical de Ràdio Castellar s'ha traslladat aquesta setmana a la plaça Europa

Cristina Domene

L’espai musical que Ràdio Castellar està promovent aquest juliol arriba a la tercera entrega. Dilluns, el duet format per la castellarenca Irene Martínez i el terrassenc Joaquín Ortega, i batejat com a Improvisades en referència a les cançons que toquen, van actuar, per sorpresa, a la terrassa del bar La Taberna, obert recentment a la plaça Europa.  El duet va sorprendre els clients del bar tocant la cançó “No m’ho esperava”, de Miki Nuñez i “Eso que tu me das”, de Jarabe de Palo. Després de la bona rebuda del públic, el duet es va animar a cantar “El muerto vivo”, de Peret i “Un dia de estos”, de Marwán.


El grup, amics i companys de feina, ja han fet algun concert junts i la idea és continuar fent-ne. “Ara toca muntar repertori i aconseguir una proposta que sigui agradable per a la gent i per a nosaltres, per passar-ho bé”, diu el Joaquín. L’experiència de tocar al carrer ha estat positiva: “Hi ha gent que ens ha escoltat de fons mentre prenia alguna cosa i altres han estat més atents i ens ha animat. Crec que la música al carrer sempre agrada”, conclou la Irene.    

Dilluns vinent el concert sorpresa de Ràdio Castellar aterrarà en una altra plaça de la vila, amb uns altres artistes. Estigueu atents!

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris