15/03/2019 Actualitat
Tercera edició del concurs de cuina de mongetes del ganxet d'ERC

Es farà aquest dimarts en el marc de la Fira de Sant Josep

ERC organitza en el marc de la Fira de Sant Josep el tercer concurs de cuina de la mongeta del ganxet a la fira. El concurs constarà de dues categories: el plat més saborós i el plat més innovador i original. En la primera categoria el premi serà un val de 100 euros per gastar a les botigues de Comerç Castellar, i en la segona el guanyador s’emportarà un sopar degustació per a dues persones al restaurant Garbí.


Els plats s’hauran de presentar el 19 de març entre les 11.30 h i les 12 h a la parada d’ERC a la fira. Els concursants hauran de portar la recepta acabada en un recipient, així com els estris necessaris per servir-la. Un cop el jurat hagi tastat els plats, també es permetrà que el públic assistent els degusti. Les inscripcions es podran fer fins aquest diumenge 17 de març  al correu castellarvalles@esquerra.cat. Les bases es poden consultar al portal web esquerra.cat/castellarvalles.
“Impulsem el comerç local, el comerç de proximitat, i el reconeixement a la mongeta del ganxet com identitat castellarenca” , segons indica el regidor Ferran Rebollo (número 7 a la llista d’ERC a les municipals).

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris